Turai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobásTurai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobás
Turai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobás
29 900 000 Ft
287,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Turai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobás
Turai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobás
29,9 M Ft
287,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 703 1723
ReferensSeres Nikoletta
Telefonálok

Eladó családi ház
Turai családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 3 szobás

104 m2alapterület
3szoba
felújítandó
1672 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Családi ház Tura belső kertvárosában, parkra nyíló ablakokkal, a kastély szomszédságában.
Tura legszebb részén, a Botanique kastély parkjára néző ablakokkal, eladásra kínálunk egy 104 m2-es összközműves felújítandó családi házat 1672 m2-es telken.
Az 1961-ben készült vályogfalas házban 3 szoba, fürdőszoba, konyha, kamra, 2 tárolószoba és pince található. Az épület kő és betonalapra készült, palatetős, nyílászárói rési típusú fa keretűek. A falak masszívan állnak 50 cm-es szélességükkel, természetes anyaguk, a vályog már önmagában is igen jó szigetelő, nyáron hűvös, télen meleg. A fűtésről gázkonvektorok, melegvízről villanybojler gondoskodik, a konyhában egy muzeális sparhelt is áll külön kéménybe bekötve, ez önmaga be tudja fűteni az ottani teret. Az ingatlan több külső bejárattal is rendelkezik, így szükség szerint a hátsó része irodának, vállalkozói térnek elkülöníthető. A ház végéhez gazdasági épületrészek tartoznak, a telek középső részén pedig egy két autó beállására alkalmas garázs-házikó épült, téglafalakkal. A telek hátsó felében lévő fúrt kút az egész földterület belocsolására elegendő vizet ad.
A házat már 3 éve nem lakják, palával fedett teteje apróbb javításra szorul, szerkezetileg stabil, de összességében erősen felújítandó. Az ingatlan legfőbb értékét annak elhelyezkedése adja, a páratlan környezet, a park, a rendezett családi házas övezet a városka legfrekventáltabb részén az, ami igazán vonzóvá teszi.
Tura a Gödöllői Régióban dinamikusan fejlődő kisváros, az M3-as autópálya bagi lehajtójától 10 percre. Aki nem autóval közlekedne, annak kényelmét a negyedóránként érkező helyi és helyközi buszjáratok, ill. a vasút szolgálja. Gödöllő kocsival 25 perc alatt kényelmesen elérhető.
Bár a település a fővárosi agglomeráció határához nagyon közel található, a helyi ingatlanok árai igen kedvezőek, emiatt is egyre több a nagyvárosok zajától a vidék zöldjébe kikívánkozó betelepülő. Helyben minden közszolgáltatás is kényelmesen elérhető.
Az OTP Ingatlanpont stratégiai partnerén, az OTP Pénzügyi Pont Zrt.-n keresztül a finanszírozásban is partnerek vagyunk. Ügyfeleink számára a finanszírozást végző OTP-kamat- és díjkedvezményeket nyújt. Szakképzett kollégáink gyorsított ügyintézéssel, személyesen, igény esetén ügyfeleink otthonában és banki nyitva tartáson túl is rendelkezésre állnak. Jogszabályi feltételeknek való megfelelés esetén ügyfeleinknek lehetőségük van vissza nem térítendő támogatások (CSOK, Adó-visszatérítési támogatás) és államilag kamattámogatott hitel igénybevételére is.
Várom megtisztelő hívását a hét minden napján, jöjjön, nézzük meg együtt ezt a fantasztikus helyen lévő és sok lehetőséget magában rejtő családi házas ingatlant.
Referenciaszám: M221912
Amennyiben az ingatlan megtetszett, szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal, hétvégén is!


A vásárláshoz teljes körű pénzügyi és hitel megoldásokban, valamint, ha el kell még adnia meglévő ingatlanját, abban is állok rendelkezésére!

Seres Nikoletta
OTP Ingatlanpont


Referencia szám: M221912

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022