Eladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcábanEladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcában
Eladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcában
38 000 000 Ft
447,1 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcában
Eladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcában
38 M Ft
447,1 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 984 5282
ReferensMoln
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 1+1 szobás Szilvásvárad a Vasút utcában

85 m2alapterület
1 és fél szoba
Felújított állapotú
800 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában!!!
Heves megye, Szilvásváradon eladásra kínálunk egy 85 m2-es autentikus stílusú, teljesen felújított ingatlant, mely kiváló választás családok és szállásadók számára!

A 85 m2-es épületben minden megtalálható, amire egy kényelmes élethez szüksége van. A lakásban két hálószoba, egy étkező konyhával, egy nagyméretű fürdőszoba, külön WC és egy előszoba várja az új tulajdonost.

A felújítás teljes körűen 2018-ban történt, a víz-, szennyvíz-, és villamos vezetékeket cseréje megtörtént.
Az ingatlan műanyag nyílászárói kiváló állapotban vannak, de ettől függetlenól megőrizték az épület stílusát. Az új burkolatok is igazi gyöngyszemek, melyek a múlt hangulatát idézik.

A fűtést gázcirkó kazán biztosítja, míg a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlanhoz tartozik egy tágas terasz, ahol a pihenés és kikapcsolódás lehetősége biztosított. Az udvar parkosított, ideális grillezéshez, nyársaláshoz, vagy akár egy kerti parti megrendezéséhez.

Az öntözést egy saját, ásott kút teszi lehetővé, ami további kényelmet és fenntarthatóságot biztosít az ingatlan számára.

Ez az ingatlan Szilvásvárad egyik legvarázsosabb részén található, és egyedülálló lehetőségeket kínál azoknak, akik szeretik az autentikus stílust és a modern kényelmet.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024