Szekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobásSzekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobás
Szekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobás
55 000 000 Ft
528,8 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Szekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobás
Szekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobás
55 M Ft
528,8 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 093 0661
ReferensWágner Éva
Telefonálok

Eladó családi ház
Szekszárdi családi ház eladó, 104 négyzetméteres, 2+2 szobás

104 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
104 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Szekszárd belvárosában központhoz közeli, kiváló adottságokkal rendelkező, 3 szintes sorházi lakás eladó.

Elhelyzekedés: szélső lakás!
104 m2
Szobák: 2+2 félszoba (tágas, világos nappali-étkező és három világos, első emeleti szoba)
minden szobában szép állapotú parketta, nagy teraszajtós ablakok
2 fürdőszoba
konyha
garázs, kocsibeálló
kertkapcsolat
4 terasz
számos tárolóhelyiség, vizesblokk, WC a földszinten
pince
gázkazán és radiátorok biztosítják a fűtést
klíma
riasztó


A lakás a lakótömb szélén helyezkedik el, így nem csak a ház mögött, hanem mellette is van saját udvara, amit akár gépjármű beállónak is könnyen át lehet alakítani és sokkal csendesebb, mint egy középső lakás!
Az alsó szinten található egy garázs, számos tárolóhelyiség, vizesblokk és egy száraz pince is. Jelen állapotában a garázsba 1 autó tud beállni, de hátsó falának kivételével akár 2 autó is kényelmesen elférhet benne. A parkolás a garázs előtt is megoldott.Ezen a szinten régen orvosi rendelő üzemelt, átalakításával továbbra is lehet itt vállalkozást működtetni, anélkül, hogy az ügyfelek a lakásba lépnének.
Az első szinten található egy tágas étkező-nappali, konyha és egy új fürdőszoba. Kertkapcsolatos: lépcső nélküli kijárást biztosít a hátsókertbe.
A második szinten 3 db különálló szoba és egy fürdőszoba található. Ez nem padlástér, a szobák teljesértékűek, és a három közül, csak egy szoba helyezkedik el a szomszéddal közös fal mellett.
A földszinti részen is figyeltek arra, hogy a lépcsőház és a konyha kerüljön a közös falra, így a lakás szobái sokkal csendesebbek, mint egy középső elhelyezkedésű sorházi lakás esetén.
Az épületnek van padlástere is, de ez nem került beépítésre.
A nyílászárók eredetiek, műanyag redőnnyel és zsalugáterrel felszereltek. A tető szigetelt, jó állapotú. A homlokzat eredeti, jó állapotú.
Az ingatlan tehermentes, jogilag rendezett, rövid időn belül birtokba vehető.
További információkért hívjon bizalommal! Rugalmasan, akár napközben is megtekinthető előzetes egyeztetés után.


Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024