Eladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobásEladó családi ház, Sukoró, 5 szobás
Eladó családi ház, Sukoró, 5 szobás
159 000 000 Ft
600 E Ft/m2
  • 29 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Sukoró, 5 szobás
Eladó családi ház, Sukoró, 5 szobás
159 M Ft
600 E Ft/m2
  • 29 fotó
  • Térkép
+36 70 469 3366
ReferensHorváth László
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Sukoró, 5 szobás

265 m2alapterület
5szoba
2956 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Sukoró, kiemelt belterületén, csendes festői környezetben, csodálatos PANORÁMÁVAL bíró, 2956 m2 dupla telken lévő egyedi Családi ház és külön épületben egy konditerem és wellness rész eladó, teljes berendezéssel. A ház 180 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 265 m2-es), nádtetős, tetőtér beépítéses, EGYEDI STÍLUSBAN MEGÉPÍTETT, ideális fekvésű és elosztású, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI KÉT SZOBÁS, a wellness-konditerem épülete, 85 m2 hasznos terű, (bruttó 120 m2-es), a telek gyönyörűen parkosított, kerti tó, szaletli található rajta, automata öntözőrendszerrel kiépített.

A házat az udvaron keresztül, fedett bejáratról lehet megközelíteni, a földszinten található, egy méretes nappali, az étkező, a konyha, az előszoba, a fürdőszoba-mellékhelyiség, a háztartási helyiség és egy garázs. A tetőtérben egy fürdőszoba-mellékhelyiség és két külön bejáratú hálószoba található, amelyekből csodálatos panoráma nyílik.
A másik házba egy fedett teraszról lépünk az előtérbe, innen egy kézmosós mellékhelyiség, egy extrán berendezett konditerem és egy szaunával, zuhanyzóval, jacuzzival felszerelt wellness rész nyílik.

A családi ház 2002-ben, sávalapozással, a felmenő teherhordó falak POROTHERM 38-as falazóblokkból, beton födémmel épült, a tető héjazata minőségi 40 cm vastag I.o. nádtető. A külső, és belső nyílászárók minőségiek, tömör fából készültek. A földszinten a burkolatok járólap, a tetőtéri részben hajópadló, a fürdőszobában járólap burkolat van. Az épület fűtését egy cirkó gázkazán és egy gyönyörű kerámia cserépkályha biztosítják, a meleg víz ellátást pedig villanybojler szolgáltatja. Az épületben mozgásérzékelő bejelentett riasztó, kábeltévé, internet, került beépítésre. A ház Ny-i oldalán egy cca. 15 m2-es borospince is található. A másik ház 2011-ben, sávalapozással, a felmenő teherhordó falak POROTHERM 38-as falazóblokkból épült, a tető héjazata minőségi 40 cm vastag I.o. nádtető. A külső, és belső nyílászárók minőségiek, tömör fából készültek. A terasz és a wellness rész trópusi fa, a konditerem magas kopásállóságú PVC a mellékhelyiség járólap burkolatú. Az épület fűtését infra panelek biztosítják, a meleg víz ellátást pedig villanybojler szolgáltatja.

Környék:

Sukoró, a Velencei-tó egyik legnépszerűbb települése, a kulturált pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók részére. A környéken a számtalan látnivaló között, szebbnél szebb helyek találhatók. A környéken színvonalas lakóingatlanok találhatók a pihenést, a tiszta levegőt, a csodálatos panorámát élvezők, és a horgászatot kedvelők részére.
A településen és közelében található a Néprajzi Ház, a Pákozd-Sukorói Arborétum és Erdészeti Erdei Iskola, valamint számos nívós étterem, lovarda, óvoda, általános iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, és élelmiszer boltok. Legközelebbi bevásárló hipermarketek Székesfehérváron találhatók.

Megközelíthetőség:

Távolsági autóbusszal Sukorón keresztül áthaladó járatokkal. Az M7-es autópálya felől a 7-es számú főútvonal felől személygépkocsival.
Távolság: Budapest – Sukoró: 45 km;
Székesfehérvár – Sukoró: 15 km.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023