Pécs, Veréb dűlőPécs, Veréb dűlőPécs, Veréb dűlőPécs, Veréb dűlőPécs, Veréb dűlőPécs, Veréb dűlőPécs, Veréb dűlőPécs, Veréb dűlőPécs, Veréb dűlőPécs, Veréb dűlő
Pécs, Veréb dűlő
65 700 000 Ft
294,6 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Pécs, Veréb dűlő
Pécs, Veréb dűlő
65,7 M Ft
294,6 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
+36 30 226 2382
magánszemélyVajda László
Telefonálok

Eladó családi ház
Pécs, Veréb dűlő

223 m2alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
tégla építésű
876 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Mecsek-nyugati 148/223 m2-es nappali + 3 szobás családi ház eladó

Pécs, Mecsek-nyugaton az Ürögi részen, szellős beépítésű, nyugodt, csendes lakókörnyezetben, tulajdonostól eladó egy csendes környéken fekvő, belsőépítészetileg is igényesen kialakított, részben felújított, 223 m2-es bruttó alapterületű családi ház. A csodálatos kilátású, örökpanorámás, parkosított 875 m2-es telken fekvő, 148 m2-es lakóterű, nappali + 3 szobás épület, a korát megelőző műszaki tartalommal és környezettudatos tervezési elvek szerinti kialakítással épült fel. Gépkocsival és 3 helyi buszjárattal is könnyen megközelíthető egy kis-forgalmú lakóúton keresztül.
Ezen adottságai miatt, ideális lakhelye családoknak, de befektetőknek, illetve egy cég irodaházának is megfelelő lehet.

Egyéb jellemzők, extrák:

A lakás, praktikus elrendezésű, tágas, napsütötte, sok tároló-hellyel, és egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkezik. Fő jellemzője, a terepadottságot követő, földszint+tetőtér beépítéses, félszinteltolásos kialakítás, ahol az egyes helyiségek, a központi tágas belső lépcsőtér köré szerveződnek.

A bejárati előtérből nyílik a teraszon keresztüli kertkapcsolattal is rendelkező étkező, illetve a háztartási blokk; a konyhával, mosókonyhával, és a kamrával. Ettől, fél szinttel lejjebb helyezkedik el, a nagyméretű L alakú nappali, az önálló olvasó, dolgozó résszel, melynek nyugati falában lévő kémény, nyitott tűzterű kandalló építésére is lehetőséget biztosít. Ide kapcsolódik még, az épület gazdasági része, a fűtő és tároló helyiségekkel, valamint az épület alatti boltozott pincével.

A bejáratból, közelíthető meg továbbá, az épület tetőterében lévő, két fél szinten elhelyezett 3 hálószoba is, melyekhez a panoráma irányára tájolt erkélyek és 2 db fürdőszoba csatlakozik.

Az épületbelső részlegesen felújított, és fontos megemlíteni, hogy a jelenlegi elrendezés, a szerkezeti adottságok miatt, könnyen átalakítható és az új tulajdonos igényeihez igazítható. Újabb fejlesztési lehetőségeket kínál, a 48 m2-nyi épület körüli terasz beüvegezése, és a 22 m2-es aknás garázs bővítése, valamint tetőterének beépítése.

Az összközműves ingatlan, 3 fázisú villamos hálózattal, kiváló vízminőségű és vízhozamú, fúrt kúttal, továbbá oltóiszapos, gyökérzónás, ökológiai szennyvíz-kezelővel rendelkezik. Ezen műszaki megoldások mellett, a kondenzációs gázkazánnal működő padlófűtés, és a zárófödém új, 25 cm vastag hőszigetelése, az üzemeltetési költségeket még tovább csökkenti.

További információ: Leírás: // Képek: //

 • duplakomfortos
 • gáz (cirko)
 • déli tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: C
 • Épület emelet: 1.
 • Épület szint: 1. emelet
 • erkély: 16 m2
 • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021