Pécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobás
Pécs családi ház eladó, 5 szobás
120 000 000 Ft
600 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Pécs családi ház eladó, 5 szobás
Pécs családi ház eladó, 5 szobás
120 M Ft
600 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 30 741 0277
ReferensT
Telefonálok

Eladó családi ház
Pécs családi ház eladó, 5 szobás

200 m2alapterület
5szoba
állapotú
624 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Ez a csodálatos ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életforma is, ahol a nyugalom, a zöld környezet és a kényelem tökéletes összhangja várja Önt és családját. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy sajátjává tegyen egy darab paradicsomot a város szívében!

Az ingatlan tágas, világos terekkel büszkélkedik, amelyek maximális kényelmet és praktikumot nyújtanak a mindennapok során. A kétgenerációs kialakításnak köszönhetően tökéletes választás azok számára, akik együtt, de mégis különálló élettérben szeretnének élni a szeretteikkel. A téglaépítés biztosítja az ingatlan hosszú távú stabilitását és hőszigetelési tulajdonságait, így a lakók egész évben élvezhetik annak kényelmét és melegét.

A ház impozáns kertre néző kilátással bír, amely tökéletes helyszíne lehet a pihentető hétvégi tevékenységeknek, vagy akár a baráti összejöveteleknek is. A gondosan tervezett és karbantartott kültéri területek kiváló lehetőséget nyújtanak a szabadidős tevékenységek széles skálájához, így garantálva, hogy minden korosztály számára megfelelő szórakozási lehetőség álljon rendelkezésre.
Eladásra kínálunk egy lenyűgöző, tégla építésű kétgenerációs családi házat, amely egy gyönyörűen parkosított kert ölelésében várja új tulajdonosát. Az ingatlan egy csendes, zöldövezeti környéken helyezkedik el, közvetlenül egy református iskola mellett, így ideális választás családok számára, akik nagyra értékelik a közvetlen hozzáférést a minőségi oktatáshoz és a természet közelségét.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024