Eladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobásEladó családi ház Nagyréde, 4 szobás
Eladó családi ház Nagyréde, 4 szobás
22 500 000 Ft
150 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Nagyréde, 4 szobás
Eladó családi ház Nagyréde, 4 szobás
22,5 M Ft
150 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 424 5463
ReferensNádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Nagyréde, 4 szobás

150 m2alapterület
4szoba
állapotú
406 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: NKEN/81630
Nagyrédén családi ház csendes utcában eladó egy kétszintes 3 szoba + nappalis nagyon hangulatos családi ház. A ház 460 négyzetméteres telken fekszik. A ház nyílászárói egyedileg tervezett és készültek, fából, fűtése gázfűtéssel és vegyes tüzeléssel is megoldható padlófűtés. Az egész ház alatt pince található, itt van a mosókonyha is, illetve a kazánház, a garázsban pedig akár két autó is elfér. Amerikai konyhájában egyedileg készített fa konyhabútor található, és az egész házat a minőségi fa borítások teszik különlegessé és minőségivé. Nappalija hatalmas, kényelmes és igazán hangulatos kandallóval egészíthető ki a vegyes tüzelésű kazán padlófűtése. Nappaliját még különlegesebbé teszi a galéria, ahonnan letekintve a nappalira, igazán meleg otthont láthatunk. A földszinten található még egy hálószoba, és egy fürdőszoba, az emeleten pedig két db erkélyes hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba, amely még befejezésre vár. Az emeletre vezető lépcső alatt beépített szekrény rejtőzik.
Ipari áram, kerti tavacska, füvesített udvar tartozik még a házhoz.
Aki gazdálkodni szeretne, annak a tulajdonos egy külön helyrajzi számon lévő, a ház közelében fekvő kertet tud biztosítani, az is eladó.
Jöjjön nézze meg és beszéljünk róla!

  • összkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019