Eladó, Lesencetomaj, 4+1 szobásEladó, Lesencetomaj, 4+1 szobásEladó, Lesencetomaj, 4+1 szobás
Eladó, Lesencetomaj, 4+1 szobás
400 000 000 Ft
754,7 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Eladó, Lesencetomaj, 4+1 szobás
Eladó, Lesencetomaj, 4+1 szobás
400 M Ft
754,7 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 70 608 5451
ReferensErdős Dávid
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Lesencetomaj, 4+1 szobás

530 m2alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
87143 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A Balaton-felvidék LEGSZEBB RÉSZÉN ÖRÖKPANORÁMÁS INGATLAN ELADÓ!!! A környező hegyekre és a Balatonra is panorámás telken épült ez a teljes kényelmet biztosító birtokközpont(Borház), amely egy külön Falusi Házzal, különálló garázzsal, gazdasági épülettel és 8,5 hektár szőlőültetvénnyel együtt eladó!

A birtok központ épülete egy a mai kor elvárásai szerint megtervezett ingatlan, melynek minden részlete az építtető család igényességét és összhangját mutatja. Az építészeti koncepció egyedi belsőépítészeti megoldásokkal és a minőségi anyagok használatával párosult.

Az alagsorban két külön bejáratú, folyamatosan karbantartott pince található. Az elmúlt évek során a kert csodálatos parkká alakult, melynek látványában a ház minden helységéből gyönyörködhetünk. Ez a birtokközpont 50 fő vendéglátására funkcionál, a bevezetett vállalkozási tevékenység is folytatható benne.

A szőlőfeldolgozáshoz és a borászkodáshoz rendelkezésre álló eszközök is részét képezik a vételárnak. Az ingatlan igazi kuriózum a Balaton-felvidéken, visszaadja a régi idők bortermelői hangulatát.

Egy 2143 m2 -es külön telken, belterületen helyezkedik el a 130nm-es Falusi ház. Az épület földszintjén helyezkedik el a 38 m2-es gyönyörű nappali egyedi cserépkályhával, a fürdőszobás szoba előtérrel, a hálószoba továbbá egy étkezős konyha. A terasz és karbantartott kert kialakítása a társasági élet minden formájának a megvalósítását kényelmesen biztosítja.

//-400 nm-es Borház 8,5 hektár szőlővel
-130nm-es Falusi ház 2143nm-es telken
-Egyben eladó a Falusi ház, a Borház és a szőlőültetvény
-Céggel együtt eladó, tevékenység egyből folytatható
-Jelenleg is működik, kompletten átvehető
-Berendezések, eszközök a vételár részét képezik
-Egyedi adottságú, panorámás, kuriózum a környéken//

Ajánlom annak aki borászattal szeretne foglalkozni, és szeretne átvenni egy komplett működő gazdaságot az egyik legszebb környéken. Jöjjön el és nézze meg, ne maradjon le róla! Bővebb információért keressen bármikor.
M279274

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024