Családi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteresCsaládi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteres
Családi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteres
250 000 000 Ft
708,2 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteres
Családi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteres
250 M Ft
708,2 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 607 2738
ReferensSchneidern
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Leányfalu, a Pincehegyi utcában, 353 négyzetméteres

353 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
854 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Panoráma utcánál impozáns villa!

Leányfalu lankás domboldalán kínáljuk megvételre eztt a nettó 353 négyzetméter lakóterületű, 3 szintes, bútorozott, reprezentatív ingatlant. A tervezés és a kivitelezés során minden részletre a legmagasabb minőség volt a jellemző.
Elrendezése nagyon praktikus, a gondos tervezésnek köszönhetően tágas, élhető terekkel rendelkező otthon került kialakításra. A hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően az ingatlan nagyon világos.
A földszinten alakították ki a nagyméretű elegáns nappalit, konyhát, étkezőt, valamint a könyvtár - dolgozó szobát, mellékhelyiséget, és a nappaliból megközelíthető közvetlen kertkapcsolatos, déli tájolású teraszt.

Az emeleti szinten kapott helyet 2 szoba, tágas fürdő és gardrób.

Az alsó szinten világító ablakkal ellátott nappali és konyha, szauna, fürdő, mellékhelyiség, kondi helyiség, 2 állásos fűtött garázs, és háztartási helyiség került kialakításra.

Az épület hűtését klíma, fűtését gázkazán látja el radiátoros hőleadóval. A nappaliban hangulatos, márvány burkolatú kandalló növeli a komfortérzetet.

Riasztó és biztonsági kamerarendszer gondoskodik a lakók védelméről.

A 850 négyzetméter területű telek, gyönyörűen parkosított, fákkal cserjékkel bokrokkal beültetett.

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az elérhetőségeimen.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024