Leányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteresLeányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteresLeányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteresLeányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteresLeányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteresLeányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteresLeányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteresLeányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteresLeányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteresLeányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteres
Leányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteres
179 000 000 Ft
917,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Leányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteres
Leányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteres
179 M Ft
917,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 623 4878
ReferensNémeth László
Telefonálok

Eladó családi ház
Leányfalui családi ház eladó a Hunyadi János utcában, 195 négyzetméteres

195 m2alapterület
5szoba
állapotú
1141 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


CSEND, BÉKE, NYUGALOM, PRAKTIKUM, NÉMI LUXUS...
MEGÉRKEZNI ÖRÖM, ELSZAKADNI NEHÉZ, IMÁDNI FOGJA!

Leányfalu hegyoldalán, a Hunyadi utcában, egy szép nagy 1.141 nm-es kert végében áll álmai háza.
Gyakorlatilag földszintes, bár a félszuterénben kialakításra került egy önálló kerti bejárattal rendelkező 49 nm-es kis garzonlakás, saját fürdővel, konyhával, tárolóval, ahova azért a fő lakószintről is le lehet jutni egy belső lépcsőn.
De nézzük is, hogy mit kap a fő lakószint 146 nm-én, melybe nem is számoltam a 3 terasz további 65 nm-ét.
Kis előszobába lépünk a bejárat előtti teraszról, ahonnan mindjárt egy vendég mosdó, wc nyílik.
Hatalmas (42 nm-es) amerikai konyhás nappali képezi a központi teret, kandallóval, sok-sok üvegfallal, és két kijárattal a nappali két ellentétes oldalán kialakított két hatalmas teraszra. Nagyon szép, tágas konyha, kamra, és étkező gondoskodik a közös családi étkezésekről. Egy közlekedőn keresztül jutunk el a 3 tágas hálószobához, melyekhez két hatalmas fürdőszoba is tartozik sarokkáddal, zuhanykabinnal, dupla mosdókkal. És ha a teraszokat nem hangsúlyoztam ki eléggé, akkor itt ismét hangot adok neki, hisz mindhárom hálóból közvetlen kijárat van a teraszokra, egy harmadik terasszal kiegészítve az eddigieket.
Összességében nagyon átgondolt, letisztult, igazán élhető terek kerültek kialakításra, melyek gyorsan otthonossá tehetők az új tulajdonos számára is. Egy nagyobb két generációs család is megtalálja a kellő helyet, ahol mindenkinek jut magán szféra és megfelelő méretű közösségi tér is.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024