Kulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadvaKulcs, cím nincs megadva
Kulcs, cím nincs megadva
75 600 000 Ft
630 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Kulcs, cím nincs megadva
Kulcs, cím nincs megadva
75,6 M Ft
630 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 768 0145
ReferensParagi Anikó
Telefonálok

Eladó családi ház
Kulcs, cím nincs megadva

120 m2alapterület
3szoba
Új építésű
250 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Fejér megye, KULCS Duna felőli oldalán, újépítésű lakóházak közvetlen környezetében ELADÓ egy 120 nm hasznos alapterületű, amerikai konyhás nappalis, 2 szobás (mindkét szobához saját fürdőszoba, WC tartozik), duplakomfortos, kétszintes, ÚJÉPÍTÉSŰ ikerház fél és a hozzá tartozó, saját kb.250 nm-es TELEK. A ház modern anyagok és technológiák felhasználásával, letisztult formákkal és praktikus megoldásokkal épül. A családi együttlétet a nagyméretű amerikai konyhás nappali, a kb. 15 nm-es terasz, ill. ugyanekkora erkély és a teljesen zárt, napos, befüvesített belső udvar támogatja.

Az ikerház félhez 1 db gépkocsi beállására fedett parkolóhely tartozik.

Az ingatlan tervezett építése:

Falak:
- Porotherm N+F 30 cm vtg. külső és belső térelhatároló téglafalak
- Porotherm N+F 10 cm vtg. válasz téglafal
- Ytong, vagy gipszkarton előtétfalak a gépészeti szerelés által indokolt helyeken
Födém:
- Földszint felett statikai terv szerinti helyszíni vasalással készített 20 cm vastag monolit vasbeton födém. Vasbeton pillérek 25×25 cm méretekkel
- I. emelet felett fafödém szerkezet, mennyezet gipszkarton burkolással, felette 20 cm vastag hőszigeteléssel.
Hőszigetelés:
- Külső falakon 12 cm vastag Austrotherm szigetelés
- Földszint padlóban 10 cm lépésálló polisztirol (Austrotherm AT-N100)
- Emeleti padlóban 5 cm lépésálló polisztirol (Austrotherm AT-N100)
- I. emelet feletti födém felett 20 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés
Fűtés, klíma, gépészet:
- A lakásokban a fűtést hatékony vízteres padlófűtés rendszer biztosítja,a hűtést és a fűtésrásegítést gazdaságos hűtő-fűtő klíma végzi
- A háztartási meleg vizet 120 l-es villanybojler vagy kombi gázkazán adja, a padlófűtést gázkazán szolgáltatja vagy választható plusz alternatívaként hőszivattyú rendszer.
- A lakóház önálló víz-, villamos- és gázmérővel lesz felszerelve. A mosógéphez önálló vízvételi lehetőséget, illetve a falba rejtett lefolyó biztosítva lesz.
- Átadásig beépítésre kerülnek a csaptelepek és fehér színű szaniter termékek. A konyhában kiépítésre kerül a pára és szagelszívó csatlakozási pontja.
Elektromos szerelés:
- 3 x 16 Ampert biztosítunk.
- Elektromos vezetékek réz vezetékkel szereltek, védőcsőben a vakolat alá kerülnek beépítésre.
- Az elektromos kapcsolók és dugaljak fehér Legrand típusúak lesznek. A konyhában egyfázisú elektromos tűzhely csatlakozási pont lesz kiépítve.
- 1 db telefoncsatlakozás és szobánkénti TV csatlakozás kerül kiépítésre. A lakáson belül lámpatestek beszerzése a Vevő feladata, de előzetes egyeztetés mellett azok felszerelését az Építtető biztosítja
Külső nyílászárók:
- Homlokzati nyílászárók: Szürke műanyag profilokból készülő 3 rétegű, gáztöltésű LowE hőszigetelő üveggel (Uw = 1,15 W/m2K, alumínium redőnyökkel Uw = 0,75 W/m2K), kétszeres EPDM gumitömítéssel, falcsatlakozásoknál pára és vízzáró szalaggal szigetelve. Az erkélyajtók minden esetben Toló-Bukó kivitelben.
- Lakás bejárati ajtók tömör felületű, fokozottan hang- és hőszigetelt ajtók lesznek, tömör forgácslap betéttel. Vasalat: 3 pontos biztonsági zárszerkezet.
Belső ajtók:
- A CPL fóliás tele belső ajtók normál zárral és kilinccsel, az egységes burkolat kialakítás érdekében küszöb nélkül.
Árnyékolás:
- homlokzati nyílászárók fölött rejtett kialakítású, fehér színű, hőszigetelt redőnyszerkezet.
Burkolatok:
- A hideg burkolatú helyiségek esetében a választható burkolatok ára bruttó 5.000,- Ft/m2-ig
- Szobák és nappali: laminált parketta választható színben, ár bruttó 4.000,- Ft/m2-ig
- Parkoló: szürke beton viacolor térkő
- Gyalogos járdák és térburkolatok: szürke beton viacolor térkő

Kulcs község a Duna jobb partján található, igazi horgászparadicsom. A község autóval a 6-os főútvonalon és az M6-os autópályáról könnyen és gyorsan megközelíthető. Csak úgy, mint tömegközlekedéssel, a Budapest és Dunaújváros felől közlekedő autóbuszjáratokkal, valamint vonattal, hiszen Kulcson van vasúti megállóhely.

Az ingatlan Kulcs központjától, ill. a Duna parttól kb. 10 perc sétára található. Itt minden megtalálható úgymint óvoda, bölcsőde, általános iskola, idősek otthona, orvosi rendelők, számos bevásárlási lehetőség, éttermek, sportpályák, kikötő, könyvtár, stb.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! CSOK, Babaváró, támogatott- és piaci hitelek ügyintézését díjmentesen vállaljuk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Bővebb információért, részletes műszaki tartalomért, ill. a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!

Referenciaszám: M219624

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024