Eladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház KiskőrösEladó 3 szobás családi ház Kiskőrös
Eladó 3 szobás családi ház Kiskőrös
57 900 000 Ft
546,2 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás családi ház Kiskőrös
Eladó 3 szobás családi ház Kiskőrös
57,9 M Ft
546,2 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 70 881 0703
ReferensHangya Szilvia
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Kiskőrös

106 m2alapterület
3szoba
Újszerű állapotú
548 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Bács-Kiskun vármegye, Kiskőrös város központjában eladó egy 106 nm nagyságú (+20nm melléképület) felújított családi ház. Az ingatlanban helyet kapott két hálószoba, egy tágas és világos nappali, konyha, étkező, spejz, mosókonyha, fürdőszoba és egy előszoba. A ház beton alapra épült, falazata tégla és 10 cm homlokzati szigetelés is van rajta. A konyhában beépített bútor található gépekkel. A felújítás során a teljes elektromos és vízhálózatot cserélték és a fűtésrendszer is korszerűsítésre került. Új, modern, applikációról vezérelhető gázkazán biztosítja az otthon melegét lapradiátor hőleadókkal. A használati melegvizet szintén a gázkazán biztosítja. Burkolatait igényes munkával, minőségi anyagokból cserélték újra, szebbre. Külső nyílászárói hőszigetelt műanyagok, az ablakok redőnnyel ellátottak. Belső nyílászáróit szintén modernebbre cserélték, a fehér falakkal harmonizálva a mai igényeknek megfelelően letisztult, elegáns otthon érzetét kelti. Már csak a bútorok és az új tulajdonos hiányzik belőle.
A 548 nm nagyságú telken megtalálható még egy 20 nm nagyságú, szintén felújított melléképület is. Egy dupla garázs alapozási munkálatait elvégezték (vasbeton hálóval megerősített 100 nm beton), ahová az új tulajdonos folytathatja a két beállásos garázs építését. Az udvar egy kis részén kertészkedésre alkalmas helyet is találhatunk.
Gyalogosan is 2 perc a posta és a sétáló utca, közel e buszmegálló, rendelők, iskola, óvoda.
Ha olyan otthonra vágyik, ahová csak költöznie kell és fontos, hogy a város szívében lakjon, hívjon és nézzük meg együtt. Keressen bizalommal.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023