Horpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladóHorpács 2 szobás családi ház eladó
Horpács 2 szobás családi ház eladó
11 900 000 Ft
198,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Horpács 2 szobás családi ház eladó
Horpács 2 szobás családi ház eladó
11,9 M Ft
198,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 273 4604
ReferensResetár Gábor
Telefonálok

Eladó családi ház
Horpács 2 szobás családi ház eladó

60 m2alapterület
2szoba

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Az eladó ingatlan egy hagyományos stílusú, 60 négyzetméteres vályog falazatú parasztház, mely jelenleg felújítás alatt áll.

Az új tulajdonosnak lehetősége lesz arra, hogy saját ízlése szerint alakítsa és rendezze be az otthonát.

A ház elrendezése praktikus és funkcionális, két szobával, előszobával, konyhával és ebédlővel, valamint fürdőszobával és vécével rendelkezik. A felújítás során a villanyvezetékek cseréje és a nyílászárók cseréje megtörtént, a vályog falak stabilitása megőrzi a tradicionális parasztház karakterét. Az ingatlan teljesen száraz és penész mentes.
Az ingatlanhoz tartozik egy 500 négyzetméteres telek, melyen füstölő és fúrt kút is megtalálható. A kert ideális helyszínt kínál szabadidős tevékenységekhez, kerti partikhoz vagy akár egy kis zöldségkert kialakításához.

A település kis mérete és a Nógrád vármegyei elhelyezkedése a nyugalmat és a természettel való harmóniát kínálja, miközben a városi kényelem is könnyen elérhető. Horpács Budapesttől 65 km-re, Balassagyarmattól 15 km-re, Váctól 23 km-re található.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és váltson gazdára ebben a hangulatos parasztházban, ahol a tradicionális stílus és a modern kényelem találkozik! Ha érdekli az ingatlan, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024