Családi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteresCsaládi ház eladó Győr, 365 négyzetméteres
Családi ház eladó Győr, 365 négyzetméteres
325 000 000 Ft
890,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Győr, 365 négyzetméteres
Családi ház eladó Győr, 365 négyzetméteres
325 M Ft
890,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 255 0519
ReferensVidigán Beáta
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Győr, 365 négyzetméteres

365 m2alapterület
6szoba
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Megvételre kínálom Győr- Szigetben, egy kitűnő tervezésű és kialakítású elegáns luxusingatlant, amely a központi elhelyezkedésétől függetlenül a külvilágtól rejtett és elszeparált helyen található! A csodaszép kétszintes ház, összesen 275 m2, nappali + 5 hálószobás, 2 fürdőszoba, + 2 WC, mosókonyha, kamra és háztartási helyiség van benne, amely kiegészül egy 38 m2 terasszal, 2db összesen 14,4 m2 erkéllyel és egy 29,6 m2 garázzsal. Az ingatlant egy 90 m2-es melléképület egészíti ki (lásd alaprajz) melyben gépekkel felszerelt konditermet, egy nyári konyhát és egy garázst is találunk, Az edzőterem eredetileg kitalálásos garázs! Az ingatlan a legapróbb részletekig átgondoltan, minőségi anyagokból, igényes kivitelezéssel, elképesztő térkihasználtsággal épült, ezáltal nem csak különleges, hanem minden olyan luxust megtalálunk benne, ami a kényelmet szolgálja. A hangulatos kandallóval kiegészített fényben úszó nappali, a két oldalát ölelő kovácsoltvas korlátokkal szegélyezett emelet és a harmonizáló burkolatok megalapozzák azt az eleganciát, amit a tágas tér és a minőség együttese biztosít. A fűtést és a meleg vizet egy új kondenzációs gázkazán adja, a hőleadók padlófűtés és radiátorok. A fűtés a fatüzelésű kandallóval is megoldott, a kandalló kiinduló légcsatornákon átvezetett meleg levegővel. Az ingatlan friss festést és új modern teraszburkolatot kapott új üvegkorláttal mind az emeleten, mind pedig a földszinten is. Megújult a konyha bútorzata, amely a modern és elegáns szín világával egészíti ki a látvány.
A körbekerített, 2313 m2 pompás telek ékessége egy 70m2 fűthető medence, amely szintén felújított és a parkosított udvar gondosan válogatott növényöltözete, melyek által visszaköszön az a fajta elegancia, amely a ház belső terét jellemzi. A csodás park öntözését az automata öntözőrendszer biztosítja. A ház és a bennélők biztonságát a riasztóberendezés és a kiépített kamerarendszer óvja.
Amennyiben olyan ingatlant keres, amely kívül belül tágas, minőségi és elegáns, előre egyeztetett időpontban, megtekintheti ezt a hihetetlen csodát! További kérdés esetén állok rendelkezésére! Hívjon bizalommal!
Homexpert Ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel-CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése.
Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024