Érd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utcaÉrd, Facélia utca
Érd, Facélia utca
154 000 000 Ft
495,2 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Érd, Facélia utca
Érd, Facélia utca
154 M Ft
495,2 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 958 7850
magánszemélybp57
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Érd, Facélia utca

311 m2alapterület
6szoba
Új építésű
tégla építésű
2000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Próbáljon meg alkudni! Nem fog sikerülni, de érdemes megpróbálni! Hátha kap 14millió forint árengedményt, vagy -9%-ot az eredeti árból, de ha ez sem elég, akkor esetleg 140millió forintért a Családjáé lehet ez a gyönyörű ház!
Hiszen egy jó alku esetén ebben az erdőben az Önök otthona épül !
Ébredjen madárcsicsergésre az erdőben!
A tervezett épületünk Budapest központjától 20 percre, Érd Rózsadombján fog épülni. A 2000 m2-es, 22 m szintkülönbségű telken több, mint 300 db tölgyfa áll. Az M1, M7, M6 autópályák, a városközpont, nagy bevásárlóközpontok pár perc távolságra vannak, de a telek előtt naponta csak 6 db autó közlekedik.

Három szintes, 311 m2-es családi házat kínálunk hatalmas erdős telekrésszel. Az erdős környezetbe illő, hagyományos hangulatú épületet terveztünk kényelmes terekkel, a jövő igényeit kielégítő energetikai eszközökkel, de az önök speciális igényeit figyelembe vevő kivitelezéssel, felszereltséggel.

A földszinten két férőhelyes garázs és tároló helyiségek, fitness helyiségek ( szauna) és WC-vel és tusolóval ellátott dolgozószoba van.
Az első emeletre megérkezve kényelmes előszoba, belőle nyíló garderobe és WC van, tovább haladva a közlekedőből nyílik az elegáns nappali kandallóval, a nagyterű konyha kamrával és az étkező. Szintén a közlekedőből nyílik egy hálószoba és egy fürdőszoba ( káddal, tusolóval). Az étkezőből és a nappaliból közvetlenül a teraszra és a kertbe jutunk.
A felső szinten három szoba, egy könyvtár és olvasó galéria, valamint egy fürdőszoba található.
Az épületet emelt szintű szerkezetkész állapotban ( belső festés és burkolatok nélkül) kínáljuk.

Ihr Haus wird im Wald aufgebaut!
Leben Sie in der sichersten Staat Europas, in Ungarn!
Unser Haus befindet sich in 20 Minuten von der Zentrale Budapestes und wird in dem bewaldeten Stadtteil von Érd aufgebaut. Grundstückgröße 2000 qm, mit einem bedeutenden (22m) Nivodifferenz.
Wir empfehlen Ihnen dieses dreistöckiges Haus mit 311qm Wohnfläche, mit einem bewaldeten Grundstück.

  • luxus
  • passzív
  • Tulajdonostól
  • Energiatanúsítvány: AA+

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020