Eladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobásEladó családi ház Dunakeszi, 6 szobás
Eladó családi ház Dunakeszi, 6 szobás
163 000 000 Ft
920,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Dunakeszi, 6 szobás
Eladó családi ház Dunakeszi, 6 szobás
163 M Ft
920,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 520 2966
ReferensHarmati Attila
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Dunakeszi, 6 szobás

177 m2alapterület
6szoba
állapotú
1093 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

DUNAKESZIN, EGYSZINTES, ALACSONY REZSIJŰ, ÚJSZERŰ, KÉT KÜLÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZBÓL ÁLLÓ INGATLAN NAGY TELEKKEL ELADÓ!

A Tóváros szomszédságában álló 1093 nm-es telken sok lehetőséget magában rejtő ingatlan akár több generáció számára vagy vállalkozásra is alkalmas.

A NAGYHÁZ jelenleg is lakott része 2011-ben épült. A lakóterület mérete 84 nm + 24 nm fedett terasz. Egyterű nappali + étkező + konyha (falba tolható tolóajtóval leválasztható), külön nyíló hálószoba fürdőszobával, külön WC, tároló, előszoba. A terasz a konyhából nyílik.

A hozzáépítés 2023-ban készült el (jelenleg szerkezetkész állapotban van), ennek lakóterülete 41 nm + 25 nm zárt gépkocsi tároló. Ide két hálószobát és fürdőszobát terveztünk. Ez az épületrész önállóan is használható, nem muszáj összenyitni a meglévő résszel.

A kocsibeálló elektromos úszókapuval megközelíthető, több autó számára is alkalmas.

A ház falazata 44 cm vastag Porotherm kerámia + 10 cm grafitszigetelés. Belmagasság 280 cm, a födémszigetelés 30 cm kőzetgyapot, az aljzatban 10 cm lépésálló szigetelés van. Tetőfedés Bramac cseréppel történt. A nyílászárók prémiumminőségű háromrétegű fanyílászárók, mindegyiken motoros alumínium redőny és elhúzható szúnyogháló van. Fűtés: kondenzációs gázcirkó, padlófűtés (hálószobában + falfűtés, fürdőszobában + radiátor). A nappaliban cserépkályha vagy kandalló építhető (akár vízteres is).

A házat tágas világos terek, átgondolt elrendezés jellemzi, már a tervezésnél is szempont volt az alacsony energiafelhasználás.

A KISHÁZ régen épült nagyméretű 30-as téglából, ezért 2014-ben a falak utólagos lemezes vízszigetelést kaptak, és 2023-ban teljeskörű felújításon esett át. Ennek keretében a teljes tetőszerkezetet le lett cserélve, Terrán Synus cserépfedéssel, koszorú épült, az aljzat 10 cm hőszigetelést kapott, a nyílászárók prémium minőségű háromrétegű műanyag nyílászárók lettek. Az épület csatornázott, a vízvezeték cseréje a gerincvezetéktől megtörtént, az elektromos vezetékek is újak. A homlokzati szigetelés 10 cm, a födém szigetelés 20 cm kőzetgyapot. A kéményt újra rakták, bélelve is van. Fűtése jól működő cserépkályhával megoldott (fa van).

Mivel az ingatlan saját részre készült, ezért mind a nagyház építésénél, mind a kisház felújítása során minőségi alapanyagokat választottak és a kivitelezés minőségében sem kötöttek kompromisszumot. A beltéri ajtók és a konyhabútor is fából készült.

Jelenleg is folyamatban van a két ház homlokzati szigetelése, valamint a kisházban a festés, burkolási munkálatok, a kertből az építkezés nyomainak eltüntetése.

Igény szerint, előzetes egyeztetés alapján a mostani Tulajdonos vállalja a bővítés és felújítás befejezését, az új Vevő ízlésére szabva, aminek időtartama kb. 4 hónap.

A kertben két nagy fa és szőlő is van. A kertrendezést fúrt kút segíti. Föld alatti esővíz tároló kialakítását meg lett kezdve, a hely rendelkezésre áll.

A nagy kert a házak elhelyezkedésének köszönhetően jól tagolható.

Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából KIVÁLÓ!
Budapest elérhető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel!

Az ingatlan tulajdon lapi besorolása kivett 2 lakóház, udvar, tehermentes.

További információért forduljon Hozzám bizalommal!
Kérje e-mailben vagy SMS-ben a linket, ahol a legtöbb kép van fent!

Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását:
-ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.)
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-energetikai tanúsítvány elkészítése
-biztosítás
-belsőépítész ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 363500

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024