Debrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobásDebrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobás
Debrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobás
55 000 000 Ft
647,1 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Debrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobás
Debrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobás
55 M Ft
647,1 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 205 5998
ReferensDr. Kocs
Telefonálok

Eladó családi ház
Debrecen családi ház eladó, Kánya utca, 3 szobás

85 m2alapterület
3szoba
állapotú
834 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Debrecen Biharikert városrészén eladó egy 1960-as években épült, szigetelt családi ház. A házban 3 szoba található amelyből az egyik külön bejárattal is rendelkezik de a ház belső helyiségeiből is megközelíthető. Külön helyiségben van az illemhely és a fürdőszoba ami kényelmi szempontból előnyös. A ház központi részén a konyha és az étkező kapott helyet. Külön található még az épület folytatásaként egy nyári konyha; amely akár plusz szobává alakítható így megnövelve a ház alapterületét, amely önmagában is CSOK+ -ra alkalmas.

Az udvaron egy 32 nm-es dupla állásos, szerelőaknás garázs is helyet kapott ami fűthető, továbbá egy 30 nm-es műhely amely ipari árammal ellátott és szintén fűthető.
Továbbá egy 9 nm-es szerszám tároló is található. Az óriási, összesen 835 nm-es telken termő gyümölcsös és a fantáziának határtalan lehetőség kínáló terület a leendő tulajdonos elképzelése szerint alakítható.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal akár hétvégén is!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024