Tegyen árajánlatot
Csorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladóCsorvás 4 szobás családi ház eladó
Tegyen árajánlatot
Csorvás 4 szobás családi ház eladó
14 900 000 Ft
129,6 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Csorvás 4 szobás családi ház eladó
Csorvás 4 szobás családi ház eladó
14,9 M Ft
129,6 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Eladó családi ház
Csorvás 4 szobás családi ház eladó

115 m2alapterület
4szoba
állapotú
869 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Csorváson eladó egy 115 nm-es, egyszintes, téglaépítésű családi ház, 869 nm-es telekkel, központi fűtéssel, bálás kazánnal, műhellyel, ipari árammal. 

Irányár: 14,9 MFt

Tel:

 

Békéscsabától 22 km-re, főúttal és vasúttal is rendelkező kisvárosban, Csorváson található a hetvenes években épült, ma is kitűnő szerkezeti állapotú családi ház. Óvodához, iskolához, játszótérhez, buszmegállóhoz közel helyezkedik el, nyugodt, biztonságos lakókörnyezetben, így több gyermekes családoknak ideális választás. A bolt, posta, orvosi rendelő is egészen közel van, így minden korosztály számára kényelmes otthont jelenthet. 

 

A kilencvenes években a tetőszerkezet új léceket, és cserepet kapott. 2001-ben a fürdőszobában történt felújítás, hidromasszázs zuhanykabinra cserélték a régi kádat. A központi fűtésrendszer is több ütemben nyerte el mai formáját. Amikor bevezették a gázt, a korábbi vegyes tüzelésű kazán mellett gázkazánról is működött, de már leszerelték, csak a kiállás van meg hozzá. 2008-ban bálás kazánnal egészítették ki a fűtést, ami a leggazdaságosabb megoldást jelenti mindhárom közül. 

 

Egy időben vállalkozásként működött, átalakították vendéglátóhellyé és lakássá. Az üzlettér két boltívvel egybenyitott helyiségből állt, külön férfi-nőimosdó, WC, piszoár, és személyzeti WC és mosdó tartozott hozzá, valamint egy raktár. A másik felében pedig elfért egy 2 szobás lakás, ebédlővel, főzőfülkével, fürdőszobával. A padlásfeljáró és kisszoba alatti kb. 20 nm-es száraz pince, normál belmagasságú, és ablaka is van. Itt foglal helyet a vegyes kazán. Az átalakítás előtt 4 szobás, kényelmesen tágas lakás volt, nyári konyhával és műhellyel. Nagy gondot fordítottak a fényviszonyokra, a házat körbe süti a Nap, nagyok az ablakok, mindig világos van. Az eredeti állapot visszaállítása kis ráfordítást igényel. A két lakrész közötti ajtónyílást csak eltakarták, nem falazták be. Az egy légterű üzlettér pedig a mai igényeknek megfelelően, egy 40 nm-es, amerikai konyhás nappali lehetne! A kerthelyiség pedig egy család számára is ideális, szilárd burkolatú, fedett pihenőhelyül szolgálhat.

 

A lakás melletti műhely előtt is le van betonozva az udvar, itt kapálni, füvet nyírni nem igazán kell. A ház egyszintes, de a melléképületek kétszintesek, alul tárolók és állattartásra alkalmas ólak vannak. A teherbíró, betongerendás, béléstestes födémnek köszönhetően, felülre újabb tárolók, és madarászatra alkalmas helyiségek kerültek, amit külső feljárón közelíthetünk meg. Ajánljuk azoknak, akik otthon szívesen barkácsolnak, esetleg a megélhetésük függ az ahhoz szükséges melléképületektől. Itt ezek bőségesen rendelkezésre állnak, különböző méretben, és extraként, még az ipari áram is ki van építve. 

 

Az ingatlan 3 bejárata és nagy mérete miatt több generációssá tehető. Befektetésre is kiválóan alkalmas, társasházzá alakítható. Külön-külön is jól kiadható lakások nyerhetők belőle, sarki telek révén, akár az utcáról külön bejárattal, és saját udvarrészekkel. 

 

Aki szeretne a megyeszékhelyhez közel, azt autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető településen, a csabai árak töredékéért jó helyen, jó nagy házat, nézze meg ezt! Itt mindenkinek és mindennek jut hely. A buszmegálló közel van, de vasúton is eljuthat innen bárhová. Autóval, jó minőségű főúton csak 15-20 perc Békéscsaba. A lakókörnyezet pedig rendezett, biztonságos, csendes. Tekintse meg!

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022