Csorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladóCsorna 3 szobás családi ház eladó
Csorna 3 szobás családi ház eladó
35 000 000 Ft
350 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Csorna 3 szobás családi ház eladó
Csorna 3 szobás családi ház eladó
35 M Ft
350 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 30 597 7108
ReferensLőrinczy Luca
Telefonálok

Eladó családi ház
Csorna 3 szobás családi ház eladó

100 m2alapterület
3szoba
állapotú
1569 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Csorna fő utcáján zöld lepel mögött rejlik az új Otthona!

Aki itt belép hagyjon fel minden gonddal, búval!

Már a kapun átlépve érezhető a természet lágy ölelése.

A több mint 90 nm-es ház egy 1569 nm-es telken fekszik, ahol a kert nagyobb részén rengeteg gyümölcsfa található. Ezenfelül a kb. 65 nm melléképületek is segítik az akár önellátó életmódra való berendezkedést. A ház mellett a 30 nm-es dupla garázs várja a család autóit. Emellett tudunk lejutni a pincébe, ahol a ház melegéről gondoskodó vegyes tüzelésű, valamint egy gáz kazán is elhelyezésre került. Ennek és az új villanybojlernek köszönhetően a rezsi nem lépi túl a meghatározott értékeket.

A házba egy dupla előtérbe lépünk be, ahonnan az utcafrontról vagy az udvarról is bejuthatunk. Már itt érezhetjük a ház tájolásának köszönhetően, hogy fényes világos terek fogadnak. Innen egy közlekedőn keresztül az étkező- főzőfülke tárul elénk. A folyosón elindulva balra a mellékhelyiség, egy tágas, világos kamra, valamint tovább haladva egy zuhanyzós fürdő nyílik. Szemben található egy szoba, majd jobbra egy nappali és emellett még egy kisebb szoba.

Ha szeretne egy gondtalan életet zöld környezetben, de emiatt nem szeretne lemondani a könnyen elérhető infrastruktúráról sem, akkor hívjon még ma!

Az ingatlan értékesítésével az eladó kizárólag minket bízott meg, hogy a legjobb kezekben tudhassa az ingatlant

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023