Csány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi házCsány eladó családi ház
Csány eladó családi ház
18 900 000 Ft
210 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Csány eladó családi ház
Csány eladó családi ház
18,9 M Ft
210 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 70 467 6759
ReferensHorváth Tibor
Telefonálok

Eladó családi ház
Csány eladó családi ház

90 m2alapterület
3szoba
állapotú
1803 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

ÁRCSÖKKENÉS!!!

Szeretnénk bemutatni Önöknek ezt a remek ingatlant, amelyet most kínálunk eladásra. Ez a lakóingatlan egy CSENDES és rendezett környéken található, Heves megyében, Csány településén. Az ingatlan állapota közepes, de nagyon JÓL KARBANTARTOTT, így azonnal beköltözhető.

Az ingatlan alapterülete 90 nm, és 3 szobával, 1 konyhával, 1 kamrával, 2 előszobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. Az összes nyílászáró műanyagra lett kicserélve. Az ingatlan SZERKEZETILEG jó állapotú! Az önálló GARÁZSBAN egy autó parkolhat, és van több jó állapotú melléképület, ahol a kerti eszközöket lehet tárolni. A telek mérete 1803 nm, így van elegendő hely a kertészkedéshez és a szabadtéri tevékenységekhez.

Az ingatlan VILÁGOS, és a KERT is rendezett, így ideális otthoni kikapcsolódásra és pihenésre. A fűtés gázkonvektorral történik, és a bútorozás megegyezés szerint történik.

A környék csendes és biztonságos, így ideális családok számára. A közlekedés kiváló, és a tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek. A falu központja 10 perc sétára található, ahol néhány üzlet, posta, iskola és egyéb közintézmények megtalálhatóak.

Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk Önnek, hogy megtalálja az ideális otthont.

Várjuk hívását! FALUSI CSOK-RA alkalmas!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024