Budapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
950 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
950 M Ft
1,6 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 703 1723
ReferensSeres Nikoletta
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest, II. kerület cím nincs megadva

580 m2alapterület
9szoba
Új építésű
956 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Csodaszép luxus villa eladó, 2022. május végi átadással, Budapest 2. kerületben a Pálvölgy városrészben. A képek látvány tervezések. Tényleg minden elképzelhető igényt ki fog elégíteni. Ami nagy előnye még, hogy természetvédelmi terület van szemben, így elé nem lehet építeni. Összesen 9 szobás lesz, ahol mindenki megtalálhatja a saját komfortját. A garázsba egyszerre 3 autó is befér. Az építkezés során minden minőségi alapanyagból készül garanciával. Annyiféle igénynek megfelel, hogy igazából nem lehet mindent leírni a hirdetésben. Személyesen meg kell nézni és gyönyörködni a környezetben.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézésével állunk az eladók és a vevők rendelkezésére. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!
Amennyiben az ingatlan megtetszett, szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal, hétvégén is!


A vásárláshoz teljes körű pénzügyi és hitel megoldásokban, valamint, ha el kell még adnia meglévő ingatlanját, abban is állok rendelkezésére!

Seres Nikoletta
OTP Ingatlanpont


Referencia szám: M207961

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022