18 500 000 Ft
123,3 E Ft/m2
  • Térkép
18,5 M Ft
123,3 E Ft/m2
  • Térkép
+36 30 302 1070
magánszemélyMolnár István
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Balkány, Iskola utca

150 m2alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
tégla építésű
300 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Balkányban, Nyíregyházától 25 km-re fekvő kisváros központjában 35 éve épült, téglaépítésű, kétszintes, 150 m2-es családi ház eladó. A két lakószint alatt 90 m2-es alagsor található. Iskola, óvoda, bölcsőde, üzletek, orvosi és fogorvosi rendelő, posta, önkormányzat, okmányiroda, Művelődési Központ és buszmegállók 5 perces körzetben találhatóak.
A ház középső szintjén a bejárati ajtón keresztül folyosóra jutunk, ahonnan egy szoba (16 m2), nagy konyha (12 m2) spájzzal (6 m2) és egybenyíló ebédlővel (18 m2), zuhanyzó, külön WC és gardrób nyílik. Az emeletre vezető belső lépcsőfeljárót faburkolat borítja. A lépcsősoron felérve kis közlekedő található, ahonnan két szoba (2x16 m2), egy félszoba (6m2) és tágas fürdőszoba (12 m2) nyílik.
A szobák parkettázottak, a többi helyiség hidegburkolatot kapott. A falakat fűrészporos tapéta borítja hároméves festéssel. A belső ajtókat - égetett technikával – fehérre festettük, a külső nyílászárók műanyagok.
A ház középső szintjéről belső lépcsősoron juthatunk le az ingatlan 90 m2-es alagsorába, amelyben szerelőakna is ki lett építve; ezen felül elegendő tárolóhelyet biztosít, és két autó elhelyezésére is alkalmas. A garázst az utcafront felől automata Hörmann garázskapu zárja.
A külső lépcsősorok kőmintázatú csempét kaptak. Az utcafrontra a második szinten erkély (16 m2), hátra a földszinten terasz (14 m2) néz, amelyek korlátai és a kerítés is tömör kovácsoltvasból készültek. A tető 8 éve lett lecserélve, az ingatlan gázfűtésű, de vegyestüzelésű kazán is található az alagsorban. A melegvizet gázbojler biztosítja, amely szintén az alagsorban található.
Az ingatlan lakóháznak, orvosi rendelőnek, irodának, anyaotthonnak, kollégiumnak, menedékháznak is alkalmas; de egyéb vállalkozói tevékenységre is használható – az alagsor átalakítható üzlethelyiségnek vagy műhelynek.

Érdeklődni: 30/302-1070
Komoly érdeklődők keresését várom, ár megegyezés szerint.

  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • erkély: 16 m2
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020