Eladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház BajnaEladó 3 szobás családi ház Bajna
Eladó 3 szobás családi ház Bajna
69 900 000 Ft
367,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás családi ház Bajna
Eladó 3 szobás családi ház Bajna
69,9 M Ft
367,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 716 8129
ReferensBorza Gábor
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Bajna

190 m2alapterület
3szoba
828 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Szeretnék bemutatni egy különleges ingatlant, amely minden szempontból megfelel az ideális otthon kritériumainak. Ez a csendes, nyugodt környéken található saroktelek a természet és a modern kényelem tökéletes harmóniáját kínálja.

Az ingatlan lenyűgöző kilátást nyújt a közeli hegyekre, ami garantálja, hogy minden nap élvezheti a természet szépségét anélkül, hogy elhagyná otthonát. A házat nagy terek jelemzik. A beáradó napfény egész nap kellemes, atmoszférát teremt.

A ház folyamatos felújításokon esett át, így modern és igényes kialakítással rendelkezik. A tágas, jól szervezett belső terek és minőségi anyagok használata biztosítja, hogy hosszú éveken át gondtalanul élvezhesse új otthonát.

Az ingatlan fűtési rendszere kettős: egy cirkófűtés és egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik arról, hogy a hidegebb hónapokban mindig kellemes meleg legyen otthonában. Ezen felül klímaberendezés áll rendelkezésre, amely a nyári hőségben biztosítja a hűvös, friss levegőt.

A házhoz tartozik egy hatalmas garázs, amely nem csak autója biztonságos tárolását biztosítja, hanem rengeteg tárolóhelyet is kínál. Így könnyen rendszerezheti és elhelyezheti mindennapi használati tárgyait, sporteszközeit vagy akár hobbijának kellékeit.

Összességében ez az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik csendes, környezetben keresnek egy modern, kényelmes otthont, amely minden igényüket kielégíti. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és fedezze fel személyesen is ezt a csodálatos házat!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024