hirdetés
Eladó telek, Siófok
Eladó telek, Siófok
11 480 000 Ft3,8 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
11,5 M Ft
3,8 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
+36 70 418 2569
IngatlanreferensVárdai Andrea
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Eladó telek, Siófok

3 007 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

A siófoki LIDO HOME ngatlaniroda eladásra kínál Siófok Kiliti szőlőhegy lábánál egy lakóház építésére alkalmas ÉPÍTÉSI TELKET!

Eladásra kínáljuk ezt a telket egy újonnan kiépülő környéken ami csendes, mentes a város zajától. A telek 3007 m2-es és panorámás-ugyanis csodás,  erdős a kilátás.

 Az „Mk” jelű kertgazdasági területen a „/L” jellel kiegészített jelű övezetekben lakófunkciót is kielégítő épület is elhelyezhető, ha - a szennyvízkezelés a vízügyi és a környezetvédelmi hatóságok által elfogadott módon megoldott, - a telek a (2)–(4) bekezdésben meghatározottak szerinti művelés alatt áll, - a telek területe legalább 3000 m², - a telek beépítettsége nem fogja meghaladni a 3%-ot, - az övezetben előírt mezőgazdasági művelési feltételek is teljesíthetők, - megfelel az (1) bekezdésben előírt formai szabályoknak, - 56a lakófunkciót kiszolgáló út céljára megtörtént a lejegyzés e rendelet 80.§ -a szerint; - 57a lakó épületet a meglévő, illetve a tervezett szabályozási vonaltól legalább 5 méterre, a szomszédos telekhatároktól, legalább 3 méterre kell elhelyezni.

Mk-á kert., gyüm. vagy szőlő 3%-a építhető be (de legfelj. 100 m² építhető be) 4m az épületmagasság! Minimum teleknagyság 3000m2

A telken nincs még közmű de az utcában megtalálható. Folyamatosan épül be a környék, több új ingatlan elkészült már.. Álmodja meg otthonát egy nyugodt hangulatot idéző környezetben.

Ide érdemes tervezni!

Hívjon bizalommal!

Amennyiben a 15500220-es  számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
mutass többetmutass kevesebbet

  Környék bemutatása

  hirdetés

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018