Miskolci új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 3 szobásMiskolci új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 3 szobásMiskolci új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 3 szobásMiskolci új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 3 szobásMiskolci új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 3 szobás
Miskolci új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 3 szobás
31 700 000 Ft320,2 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Miskolci új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 3 szobás
Miskolci új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 3 szobás
31,7 M Ft
320,2 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
20 455 2205
IngatlanreferensHausel László
Telefonálok
hirdetés

Eladó lakás

Miskolci új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 3 szobás

99 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Csak igényeseknek! Exkluzív kialakítású újonnan épülő lakóparki, 99 m2-es lakás, a belvárostól 10 percre. Új építésű ingatlanokra felhasználható CSOK igényelhető.

Műszaki leírás:

Épület:
Mindkét épület földszint + 3 emelet + penthouse szint szerkezetű. A teremgarázs külsőgépkocsi-lehajtó rámpával közelíthető meg.

A lakásokhoz nagy teraszok tartoznak. A lakások gyalogosan önálló bejáraton vagy a teremgarázsból közelíthetők meg - természetesen korszerű liftekkel vagy a lépcsőházakon keresztül.

A lépcsőházakat előterekkel védjük. Az épületek szeméttárolója az előkertben, a kerítéssel egybeépítve található. A pincetömb épülettel, úttal, vagy járdával nem fedett részein intenzív zöld tetőt létesítünk.

Szerkezet:
A pillérek, pince körítőfalak, lépcsőházi falak, födémek, és a homlokzati merevítőfalak monolit vasbetonból, illetve vízzáró monolit vasbetonból készülnek. Homlokzati kitöltőfalak porotherm 30 cm-es tégla falazatból. Lakás elválasztó falak hanggátlása 57dB (az alkalmazott falazó anyag laboratóriumi vizsgálati értéke alapján). A belsőválaszfalak 10-es válaszfaltéglából kerülnek megépítésre. Az épület teljes, fűtött belsőteret határoló külsőfalszerkezeteire 10 cm vastagságban rögzített polisztirol hőszigetelés kerül. Az épület lapostetős, zárófödémein egyenesréteg-felépítésű, kavicsleterheléses tető készül.

Az épület teljes homlokzatfelületén hőszigetelt homlokzati vakolatrendszert alkalmazunk.

A lakásokban ragasztott kerámiaburkolat (anyagában színezett vagy mázas gres) kerül. A szobákban padlófűtéshez is alkalmazható laminált padló kerül beépítésre - tölgy, juhar, bükk, akác választható színekben. A fedett teraszokon ragasztott fagyálló porcelánkerámia burkolatot használunk.

Az épület vizes helyiségeiben mázas kerámia falburkolat készül.
Fürdőszobákban, WC-helyiségekben ajtó magasságig, konyhákban a végleges padlóburkolattól számított 85 cm-es magasságtól 145 cm-es magasságig rakva. A fokozott vízterhelésnek kitett falfelületeken (kád, zuhanyzó melletti falfelületek) vízszigetelést, flexibilis csemperagasztóval rögzített kerámia falburkolatot alkalmazunk. A lakásfalakon és födémeken felületcsiszolás és glettelés után 2 réteg beltéri diszperzites falfestés készül.

Nyílászárók: A lakások homlokzati nyílászárói műanyag 3 rétegű üvegezéssel készülnek.

A lakások homlokzati nyílászáróira redőny előkészítést megépítjük. A földszinti nyílászárók üvegszerkezeteire betörésvédő fólia kerül. A lakásbejárati ajtók biztonsági szabványos, acéltokos ajtók, hang- és hőszigeteléssel ellátott.
A lakások belső ajtói laminált felületűek 3 választható színben.

Gépészet:
A lakások minden fogyasztását (víz, gáz, áram) egyedi mérőkkel mérik. A fűtéshez és melegvízellátáshoz lakásonként saját kondenzációs fali gázkazánt helyezünk el. A lakások méretétől illetve vízvételi helyek számától függően átfolyó rendszerű, rétegtárolós vagy 120 l-es melegvíztárolós rendszereket építünk. A lakásokban alacsony hőfokú felületfűtést a fürdőszobákban törölközőszárítós radiátorok kerülnek beépítésre rejtett gépészeti vezetékekkel. A lakások hőmérsékletének szabályozására heti programozású lakás termosztát kerül felszerelésre.

A fürdőszobák, WC-k szellőzése elszívó ventillátorokkal működik, a konyhák mindegyikében gépi elszívási lehetőséget biztosítunk.
A lakásokban biztosítjuk a split rendszerű klímaberendezés előkészítést, melynek a kültéri egységhez a (fedett teraszokon helyezhető el) csövek elhelyezését kivitelezzük.

WC-ben fehér porcelán kézmosó és WC csésze, fürdőkben akril zuhany illetve kád, krómozott egykaros csaptelepekkel és zuhany szettel kerül beépítésre. A fürdőszobákba fehér porcelán mosdókagyló kerül krómozott egykaros csapteleppel. A mosó-, és mosogatógép számára csatlakozások kerülnek kialakításra.

Környezet:
Környezetében kizárólag rendezett, parkos kisebb nagyobb társasházak és villák találhatóak.

Közlekedés:
Tömegközlekedéssel vagy aszfaltozott úton autóval. Parkolás közterületen vagy az épület mélygarázsában.

Az ár változhat a felhasznált burkolóanyagok és a beépített nyílászárók minőségének függvényében.

mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017