hirdetés
Keszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakás
Keszthely eladó lakás
14 900 000 Ft219,1 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Keszthely eladó lakás
Keszthely eladó lakás
14,9 M Ft
219,1 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 600 0847
IngatlanreferensVárdai Szabina
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Keszthely eladó lakás

68 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR eladásra kínálja a  0371 számú LAKÁST.

A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált LAKÁS jellemzői:

1920-ban épült ez a szép polgári társasház és 2011-ben fel lett újítva. A lakásba lépve járólappal burkolt közlekedő, WC, konyha, fürdőszoba valamint egy nappali és egy hatalmas parkettával fedett szoba fogad minket. A szobák kelet-nyugat tájolásúak és világosak. A lakás komfort érzetét konvektor biztosítja, a meleg vizet villany bojler szolgáltatja. A lakáshoz saját kert rész tartozik. Igény esetén a hozzá tartozó garázs is megvásárolható, a tulajdonossal egyeztetett áron. A fákkal tarkított kert kellemes pihenést nyújt az itt élőknek. A lakás biztonságos, mivel riasztóval rendelkezik és az ablakok ráccsal illetve zsaluval felszereltek. Központi elhelyezkedése. könnyű megközelíthetősége miatt kiváló befektetés!

Amennyiben a  0371 számú a LIDO HOME által kínált  LAKÁS vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS  felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018