hirdetés
Budapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteresBudapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteres
38 500 000 Ft437,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteres
38,5 M Ft
437,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 417 4545
ReferensFűzfa Attila
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Dob utcában, 88 négyzetméteres

88 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálunk a VII. kerületben, Belső Erzsébetváros részen, a Dob utca elején, 4 szintes, TÉGLA építésű házban, földszinti, 88 nm-es, 2 + 1 félszobás, gáz cirkó fűtésű, udvari, külön vízórás, bútorozott, tehermentes, azonnal birtokba vehető és költözhető, öröklakást.

 

Finanszírozás

A lakás tehermentes, így hitel segítségével is könnyedén megvásárolható. Irodánk készséggel áll rendelkezésre egy ingyenes hiteltanácsadás keretében.

Műszaki leírás

A lakás 2012-ben teljes felújításon esett át, ennek keretében az összes vezetéket kicserélték, burkolatokat, szigetelést megújították, illetve cirkó fűtést szereltek be.
Közös költség 15.600,- Ft, mely általános költségeket tartalmaz.

Az épület belül teljesen fel lett újítva, a pénzügyi helyzete a háznak kiváló, pozitív a mérlegük, nincsenek tartozások.

A lakáshoz tartozik egy zárható tároló is.

Környék és közlekedés

Ez a rész a bérbeadás fellegvára, rengeteg külföldi turista fordul itt meg. 2 percre van a Kodály Köröndtől, Deák tértől, Király utcától.
Igazából nem is szükséges tömegközlekedéssel menni bárhova, mivel az egész város itt van helyben.

Ajánlom a lakást rövid, illetve hosszú távú kiadásra, remek befektetés.

Részletekért hívjon bizalommal!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 3. emelet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018