Budapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladóBudapest 3+1 szobás lakás eladó
Budapest 3+1 szobás lakás eladó
66 500 000 Ft730,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest 3+1 szobás lakás eladó
Budapest 3+1 szobás lakás eladó
66,5 M Ft
730,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 632 4472
IngatlanreferensÁgoston-Palkó Csilla
Telefonálok
hirdetés

Eladó lakás

Budapest 3+1 szobás lakás eladó

91 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest VI. kerületében, a közkedvelt Podmaniczky utcában lakás eladó!
A 91 négyzetméteres lakás a földszinten helyezkedik el. Délkeleti tájolású, nagy szobáinak ablakai az utcára néznek. A közelmúltban teljes felújításon esett át (vezetékek, burkolatok). A lakóközösség kiváló. Maga a lakóház kívülről és belülről egyaránt szép állapotú. Jól frekventált helyének, kiváló elosztásának köszönhetően kiválóan alkalmas befektetési célzattal vásárlóknak. Mind irodaként, mind lakásként funkcionálható. Jelenleg irodaként üzemel, melyet az adott cég szívesen tovább bérelne az új tulajdonostól. A jelenlegi iroda kamerarendszerrel és riasztóval védett, egyedi biztonsági ajtóval és chipkártyás beléptetővel rendelkezik. Ezek mind adott körülmények lakáscélú használat esetén is. Kisebb átalakítással lakásként is tökéletesen használható.
Maga az ingatlan egy szép állapotú, 3 emeletes polgári lakásban helyezkedik el. Az ajtón belépve egy nagy előszobába, ügyfélváróba lépünk. Ebből a helyiségből nyílik a konyha, étkező és a további szobák (irodahelyiségek). A wc-s fürdőszobán kívül rendelkezésre áll még egy külön toalett is.
A fűtésről és a meleg vízről gáz-cirkórendszer gondoskodik. Minden közmű egyedi mérős. A közös költség: 17.000 Ft
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
M98643
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: földszint

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017