Eladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás
99 990 000 Ft999,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás
100 M Ft
999,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+06 70 376 2475
ReferensAntal Helén
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Budapest, 3 szobás

100 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

IGÉNYESEKNEK LUXUSLAKÁS AZ ANDRÁSSY ÚTON!!!
Az ingatlan a Kodály Körönd közelében egy nagyon szépen karbantartott, századforduló elején épült liftes ház második emeletén helyezkedik el.
A lakás leírása: - az ajtón belépve egy tágas előtérbe jutunk, innen jobbra van egy nagy méretű háló, a háló mellett közvetlen helyezkedik el egy kisebb szoba méretű fürdőszoba káddal, épített zuhannyal, vécével, mosdóval és a fürdőszoba végében mosókonyha résszel. Tovább haladva egy kis közlekedőbe jutunk, innen nyílik a második fürdő zuhanyzóval, vécével, mellette helyezkedik el a második háló. ugyanebből a közlekedőből nyílik az amerikai konyhás nappali. A nappali központi éke a hatalmas antik rézcsillár.
Az ingatlanban az összes nyílászárót új hangszigetelt fa nyílászárókra cserélték. A teljes felújítás magában foglalta a vezetékek cseréjét, a fűtéskorszerűsítést, az aljzatbeton, bejárati ajtó és az összes burkolat cseréjét.
Az ár magában foglalja a teljes berendezést gépekkel és bútorokkal együtt.
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018