Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.
Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.
41 900 000 Ft598,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.
Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.
41,9 M Ft
598,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 181 5928
MagánszemélyPoprádi-Fazekas Olga
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 3 szobás lakás Budapest, Várfok utca 12.

70 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Áron alul, sürgősen eladó magánszemélytől egy 3 szobás lakás a Budai Vár aljában, 2 perc sétára a Széll Kálmán tértől.

A lakás első emeleti, udvarra és utcára néző ablakokkal. 3 éve teljesen újjáépítettük, kicseréltük az összes válaszfalat, új aljzatot fektettünk le, megtörtént a teljes villamos- és vízhálózat cseréje. Minden padlóburkolat valamint bútor új. Megtörtént az összes ajtó és ablak cseréje is, az udvari (hálószoba) ablakra visszatolásgátlóval ellátott, elektromos aluredőny került. A lakás riasztóberendézéssel ellátott. A fürdőszobában igényes burkolat és minőségi szaniterek kerültek beépítésre. A konyha és a fürdő szellőztetését a lichthofba kivezetett elszívókkal oldoltuttuk meg.
A szobák körbejárhatóak. A világító ablakoknak köszönhetően mindegyik helyiség kap természetes fényt. A nappali és a nagyobbik (jelenleg gyerek) szoba az utcára néznek, az utcában lévő fasor miatt a kilátás zöld. A ház előtt egy kis tér van parkolóval, ami miatt az egész lakás világos. A hálószobából nyíló gardrób egyben háztartási helyiség is, itt található a mosógép és a bojler. A fűtés házközpontú. A bútorok egy része megegyezés szerint maradhat a lakásban. A konyhában Ikeás konyhabútor van, beépített, egyedi tervezésű rakodó + tálalószekrény végig a falon. A lakáshoz egy tároló is tartozik.

A liftes, soklakásos társasház rendezett, stabil anyagi háttérel rendelkezik. A homlokzatot, a tetőt, a közös gázvezetéket valamint a központi szennyvízvezetéket az elmúlt években a társasház felújíttatta. A lakóközösség jelenleg a lépcsőház felújítására pályázik.
A közös költség 28000 Ft, ami tartalmazza a fűtés átalányt, a felújítási alapot, a szemétszállítás és a takarítás díját. Egyedi vízmérőóra méri a vízfogyasztást. A társasházban a UPC szolgáltatásai érhetőek el, a lakásban a felújításkor a falakban vezettük el a kábelcsatornákat.

Parkolási lehetőség az utcán van, a család 4 biciklijét pedig az udvaron és a tárolóban tartjuk. A tömegközlekedés kiváló (busz metro, villamos 2 percre). A jó minőségű nyílászáróknak köszönhetően a lakás soha nem hangos. Az utca a Budai szélcsatornában fekszik, este gyakran szellőztetünk.
A megújult Széll Kálmán tér valamint a vár közelsége, a Posta Palota felújítása, illetve a kormányzati negyed várba költöztetése és a szélkapu terv sok perspektívát rejt magában, a következő években pedig az ingatlan értékének jelentős növekedését vonhatja maga után.

Ingatlanosok kérem ne keressenek!

A lakás korábbi hírdetése az Avatár ingatlan oldalán megtalálható, több fotóval és a korábbi árral (bár mi inaktiváltuk).
mutass többetmutass kevesebbet

  • házközponti
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 4
  • Rezsi: 28 000 Ft/hó

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018