Budapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteres
46 500 000 Ft726,6 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteres
46,5 M Ft
726,6 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 469 3631
ReferensJeney Attila
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Krisztinavárosban a Krisztina körúton, 64 négyzetméteres

64 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált egy jó állapotú lakás frissen felújított műemlék épületben az Attila úton. A nagy belmagasságnak köszönhetően az egyik szoba galériázott. Az ingatlan - fekvéséből adódóan - világos, szobái az Attila útra és a Vérmezőre néznek.

Az ingatlan központi helyen található, közel a Vérmező, a Tabán és pár perc sétával feljuthatunk a Budai Várba. Közlekedés kiváló, buszok és villamos 1 perc sétára, a Déli pályaudvar és a 2-es metró pár perc séta.

Ha felkeltettem az érdeklődését....jöjjön el....nézze meg....és költözzön az Attila útra! Ha még sem szeretne itt lakni, de lát benne fantáziát....a tulajdonos megfelelő ajánlat esetén vissza is bérelné!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018