hirdetés
Balatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladóBalatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladó
Balatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladó
80 700 000 Ft1,3 M Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Balatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladó
Balatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladó
80,7 M Ft
1,3 M Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+06 30 474 5901
ReferensWeisz Gabriella
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Balatonfüred 2 szobás új építésű lakás eladó

62 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó új építésű panorámás közvetlen vízparti lakás Balatonfüreden - Eladó Balatonfüredi közvetlen Balaton parton új építésű panorámás földszinti 57,39 m2-es lakás és 10,49 m2-es terasszal (Eladási alapterület: 62,64 m2) - Kód: ALS187_NY3
Balatonfüreden egyik legfrekventáltabb területére tervezett földszint + 4 emelet magas 64 lakásos luxus társasház, mely az üdülőfalu délnyugati sarkában helyezkedik el.
A telekrészt délnyugatról erdőterület és nádas veszi körül, dél-délnyugati határát maga a Balaton képezi 105 méteres partszakasszal, saját stranddal, fürdőzési lehetőséggel, örök panorámával a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre.
A leendő lakástulajdonosok és vendégek az ingatlan szélén egy teleknyúlványszerű 14 m széles, 230 m hosszú, elegáns fasorral szegélyezett kétsávos úton érkeznek meg a főbejárat előtt kialakított körforgóhoz, amelyen keresztül a garázsok és a főbejárat is kényelmesen megközelíthető. A leendő lakók kényelmét és biztonságát a beléptető rendszer, kaputelefon portára bekötött kamera rendszer, és 24 órás portaszolgálat biztosítja. Az épület 2 db személyfelvonóval rendelkezik.
A 64 lakásos luxus társasház nemcsak az elhelyezkedése miatt lesz egyedi. A társasház két épületszárnyát jól megtervezett, pihenésre, kikapcsolódásra hangolt wellness rész köti össze. A wellness részben található finn szauna, infraszauna, gőzkamra, balatoni panorámával rendelkező gyerekmedence, masszázsmedence, valamint úszómedence melyek a lakók kényelmét és maximális kikapcsolódási lehetőségét biztosítják.
A lakások egyedi alaprajzi kialakításúak, tágas terek, nagy panorámás teraszok jellemzik. A földszinti lakások mindegyike közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. A lakások döntő többsége balatoni panorámával rendelkezik. A leendő tulajdonosok az 56,0 m2-es lakásoktól a 150,0 m2-es penthouse lakásokig széles palettából választhatják ki a számukra legmegfelelőbb lakást. Igény szerint a belső válaszfalak módosításával lehetőség nyílik az alaprajzi kialakítás változtatására, akár két lakás összenyitására.
Az ingatlan fő jellemzői a 20 000 m2-es területen igényesen kialakított zöldterület, fákkal, növényzettel. Az épület előtti ligetes kertben helyezkedik el a kültéri úszómedence és gyerekmedence. A gyerekek szórakozási lehetőségét játszótér, a családi rendezvények biztosításának lehetőségét a területen kialakítandó grillező terület biztosítja. A wellness rész feletti lapostetőn napozó terasz kap helyet, melyen koktélbár elhelyezésére is lehetőség nyílik.
Teremgarázs, parkoló helyek, tárolók
A garázsok és tárolók egy szint magas, az egész épület alatt végighúzódó épület, mely szinteltolással csatlakozik a törzsépülethez. Az ingatlan szélén kialakított kétsávos út az épület előtt kialakított körforgóhoz csatlakozik, melyen keresztül a garázsok és tárolók kényelmesen elérhetők.
Minden lakáshoz vásárolható a teremgarázsban 1 db beállóhely, 1 db külső parkolóhely, és egy db tároló helyiség. A garázsok sorompóval lesznek ellátva, távnyitóval történő működtetéssel. A tárolók zárt helyiségek, fém szerkezetű ajtóval ellátottak. A parkolóhelyek a beközlekedő út mellett, és a körforgó előtti területen kerülnek kialakításra, térkő burkolattal.
Teremgarázs beálló: 5 000 000 Ft.
Kültéri parkoló: 2 500 000 Ft.
Wellness kialakítása
Az épület középtengelyében helyezkedik el a két épületrészt összekötő előtér, és az előtérhez kapcsolódó wellness. Az előtérbe érkeznek a főbejáraton keresztül a lakók, az előtérből nyílnak a lépcsőházak. A lépcsőházak mellett kerülnek kialakításra a liftek, melyek kényelmes megközelítést nyújtanak a két épületszárnyban elhelyezett lakások megközelítésére. Az előtér és a közlekedők burkolata járólap, az oldalfalak felülete festhető tapétával ellátott, színesre festett falakkal. A wellness térben finn szauna, infra szauna gőzkamra, zuhanyzók, úszómedence, valamint élménymedence és gyerekmedence kerülnek kialakításra. A medencék szerkezete vasbeton, burkolattal ellátva. A wellness rész Balaton felőli lehatárolása alumínium eltolható függönyfal szerkezettel történik, melyen keresztül megközelíthetők a kültéri medencék, valamint a Balaton. A wellness felett napozóterasz kerül kialakításra füvesített felülettel. A napozóterasz az előtérből vezető lépcsőn keresztül közelíthető meg. A napozóterasz körben üvegkorláttal lehatárolt terület, melyről örök panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi félszigetre. A napozóteraszon víz és elektromos csatlakozási lehetőség kerül kialakításra, a bár elhelyezhetőségének biztosítására.
Kert és kültéri medencék kialakítása
A lakók a telekhatáron elhelyezett, beléptető rendszerrel ellátott kapun keresztül érkeznek meg az épülethez tartozó területre. Az épülethez vezető út burkolata térkő. Az út mellett parkolóhelyek kerülnek kialakításra.
A földszinti lakások kertkapcsolattal rendelkeznek. A lakásokhoz tartozó zöldterület alacsony növésű sövénnyel kerül lehatárolásra. Az épület középtengelyében, az épület és a Balaton közötti területen kerül kialakításra a 2 db kültéri medence, úszómedence és gyerek pancsoló medence. Az úszómedence mérete 10,0 x 20,0 m, mélysége 1,35 m. A gyerekmedence mélysége 0,80 m. A medencék szerkezete vasbeton, oldalfalai és járófelülete csempével burkolt. A medencék körül burkolt napozóterasz kerül kialakításra. A kerti burkolatok süllyesztett beton szegéllyel határolt kiselemes beton térkőből készülnek. Az épület és a Balaton-part között lombhullató fafajokból kialakított ligetes faállomány kerül telepítésre, a strand területén ligetes elhelyezésben ültetendő fák biztosítják az árnyékolást. Az épület és part között a medencéktől jobbra eső területen grillező tér kap helyet, mely a családi és baráti rendezvények helyszíne lehet. Itt kerül elhelyezésre a játszótér is.
mutass többetmutass kevesebbet

 • CSOK igényelhető
 • egyéb fűtés
 • lift van
 • Épület emelet: földszint
 • Épület szint: 5. emelet
 • terasz
 • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018