facebook
search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Kajdacs, Arany János utca

Alapterület

192 m2

Szobák száma

4

Irányár

16,9 M Ft

Alapterület

192 m2

Szobák

4

Eladó Ház ára

16,9 M Ft 88 021 Ft / m2

Emelet

földszint

Ingatlan típus

ház

Ingatlan állapot

új építésű

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

egyéb fűtés

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

nincs megadva
  • Új építésű
  • Épület emelet: 1
  • Kertre néző
  • Tégla építésű

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva

Az ingatlan leírása

Kitűnő adottságú 1406 n.öl telken, igényesen, jó minőségben megépített családi ház, a képeken látható készültségi fokban, a belekerülési ár alatt eladó.
Nagyon jelentős értékű építőanyag is eladó, melynek listáját külön kérésre küldök.

Érdemes megnézni, nagyon megéri megvenni!

Információ a településről:
Jelenleg Kajdacs 1396 lelket számláló kisközség. Ipara nincs. Lakói főként mezőgazdasági tevékenységgel foglalkoznak. Jelentős a kukorica és a gabonafélék termesztése, valamint a borászat.

A falu infrastruktúrája folyamatosan fejlődik (a villany és vezetékes ivóvíz hálózat, a telefon hálózat és a vezetékes földgázhálózat teljes egészében kiépült, szilárd burkolatú úthálózata 80%-os kiépítettségű, jelenleg a szennyvízelvezető csatorna tervezése folyik).

Kereskedelmi hálózata jelentősen javult. A településen 5 élelmiszerbolt, 1 virág-ajándék, 1 gazdabolt, 1 vegyes papír és ruházati bolt, 2 táp és takarmánybolt üzemel. Vendéglátóipari üzletből 4 található.

A szolgáltatási szférában is kedvező változások történtek az elmúlt években. Működik a faluban 1 pékség, 2 autószerelő, 1 autókozmetika, 2 fodrászat, 2 magánfuvarozó és több jól menő mezőgazdasági vállalkozás.

Van a községnek Postahivatala, s a nagydorogi székhelyű Sió-menti Takarékszövetkezet is nyitott fióküzletet Kajdacson. Korszerűen felszerelt orvosi rendelő és védőnői szolgálattal látja el a településen élők egészségügyi szolgálatát.

Nyolcosztályos általános iskola működik a már említett Sztankovánszky kastélyban és van Óvoda is, ahol három csoportban foglalkoznak a gyerekekkel. A magányos idős emberek az Idősek Klubjában töltik napjaikat.

Tudj meg mindent Kajdacs, Arany János utca

Hasznos szolgáltatások a környéken


{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

Új építésű lakóparkok

h i r d e t é s

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.