Budapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utcaBudapest, XVI. kerület Timur utca
Budapest, XVI. kerület Timur utca
75 000 000 Ft513,7 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest, XVI. kerület Timur utca
Budapest, XVI. kerület Timur utca
75 M Ft
513,7 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 485 7386
IngatlanreferensTóth Gabriella
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ikerház

Budapest, XVI. kerület Timur utca

146 m2alapterület
4 szoba
Új építésű
408 m2telekméret

Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Újszerű, luxus ikerház, tágas terekkel Árpádföldön

Kedves Vevőink!

Figyelmükbe ajánlom a XVI. kerület csendes, zöldövezetében ezt a 2011-ben épült, belső építész által tervezett, igényes, luxus felszereltségű, medencés ikerházat. Minőségi alapanyagok találhatók a ház minden helyiségében, az előszoba tapétájától kezdve a bútorok és válaszfalak bőrbevonatán, a gyönyörű konyhabútoron és óarany hatású fürdőszoba burkolaton át, egészen a gardróbokban található Swarowski fiókgombokig… a fenti fürdőszoba jakuzzijától az udvari, feszített víztükrű, napkollektoros medencéig. Ezek a felszerelések és bútorok mind a vételár részét képezik… ide csak költöznie kell. Az udvaron fedett terasz biztosítja a kapcsolatot a kerttel és a medencével, míg az emeleten a legnagyobb hálószoba 16 nm-es terasszal rendelkezik. Igény esetén további hálószoba kialakítható az eredeti terveknek megfelelően.

A ház 30-as téglából, 10 cm dryvit réteggel épült, kiváló hőátadási tényezős nyílászárókkal. Fűtéséről használati melegvizet is előállító, 40 literes puffer tartállyal rendelkező, Baxi zárt égésterű kazán gondoskodik. Kedvezőek a rezsiköltségei, passzívházakhoz mérhető az energiahatékonysága.

További extraként említendő a padlófűtés, a kamera és riasztórendszer, az elektromos kapu, vagy az automata öntöző rendszer. Sok jót lehetne még írni erről a remek ikerházról, de inkább érdemes megnéznie! Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018