hirdetés
Várgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobásVárgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobás
Várgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobás
20 800 000 Ft148,6 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Várgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobás
Várgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobás
20,8 M Ft
148,6 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 278 2271
IngatlanreferensTöreki Tímea
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Várgesztes családi ház eladó, Vár utca, 3+2 szobás

140 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
724 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Várgesztesen, a várhoz közel csodás panorámával rendelkező 140 nm-es, 3 szintes, több generációnak is alkalmas családi ház eladó. A házba lépve a legalsó szinten az előszobából a fűtött garázs, egy mosókonyha, wc, kazán ház és műhelyek nyílnak. Szinteltolódással a középső szintre érkezve egy járólappal burkolt konyha-étkező, spejz, külön nyíló, parkettás, fa keretes-zsalugáteres ablakokkal ellátott tágas szoba található. Az étkezőből egy boltíves bejáraton jutunk a konyhába, a konyha ablaka az udvarra néz. A következő szintre érve az előszobából 2 külön bejáratú szoba található, amelyet nem fal, hanem toló ajtó választ el egymástól. A szobák parkettásak, az udvarra néző ablak fa szerkezetű, zsalugáteres, az utcára néző szoba műanyag nyílászárós, redőnnyel ellátott. Az előszoba másik oldaláról nyílik a fürdőszoba, amely igényesen felújított, sarokkáddal és tusolóval is ellátott. Az előszobából erkély ajtón keresztül juthatunk a csodás panorámát kínáló erkélyre, innen a vár is látható. Az erkély ajtó műanyag szerkezetű mellette egy műanyag ablakkal, redőnnyel. A legfelső szinten egy közlekedőből 2 külön bejáratú szoba nyílik laminált parkettával burkolva, az egyik szoba ablaka szintén fa és zsalugáteres, a másik szobában beépített tetőtéri ablakok vannak. A kisebb szobából 2 helyen is lehetőség van a feljutásra a padlásra.
A kertben pince található, a műhelyek a házból és kertből is megközelíthetőek, a kertből nem csak ajtón, akár autóval is egy erre alkalmas szépen kialakított garázs ajtón keresztül.
A ház Várgesztes legszebb területén helyezkedik el, közel az erdőhöz de mégis lakott, forgalmas utcában.

VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!

i.ár: 20800000 Ft
Érd.: Töreki Tímea
tel.:06202782271
e-mail: toreki.timea@dh.hu

Referencia szám: HZ418903-IT
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018