hirdetés
Tát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobásTát családi ház eladó, 3 szobás
Tát családi ház eladó, 3 szobás
11 900 000 Ft158,7 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Tát családi ház eladó, 3 szobás
Tát családi ház eladó, 3 szobás
11,9 M Ft
158,7 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+06 70 978 9591
IngatlanreferensGrósz-Varga Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Tát családi ház eladó, 3 szobás

75 m2alapterület
3 szoba
felújítandó

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ajánlom mindazok figyelmébe, akik Esztergom vonzáskörzetének egyik legkedveltebb településén kívánnak letelepedni, hogy eladóvá vált Táton, egy 75 nm-es (+ 38 nm szuterén), 3 szobás felújítandó, téglaépítésű családi ház, mely központi elhelyezkedésű, mégis 2200 nm-es telken fekszik. Az ingatlan a hetvenes években épült, stabil szerkezetű. A tetőtér vasbeton födémmel készült, így igény szerint beépíthető.
Az házba lépve egy tágas előtérbe érkezünk, innen nyílik bal kéz felől egy étkező, jobb kéz felől egy kamra, és a fürdőszoba (wc-vel), szemben pedig a két tágas szoba bejáratával találkozunk. Padlózatát tekintve, a szobák parkettával, a többi helység laminált padlóval fedett.
A szuterén részben kialakításra került egy kazánház, egy tágas nyári-konyhaként használt helység, mely két ablakkal rendelkezik, és egy kisebb szintén ablakkal rendelkező szoba. Itt a leendő tulajdonos fantáziáját szabadjára engedve, igénye szerint bővítheti a lakóteret, vagy egyéb szabadidős tevékenység, műhely, stb. kialakítására van lehetősége.
A telek összközműves, gázcsonk a ház előtt található, igény szerint bevezethető.
Az udvarban számos melléképület található, melyből műhely, garázs, állattartásra alkalmas helységek alakíthatók ki könnyedén. A telek hosszan tovább nyúlik egy jelenleg kaszálóként használt elkerített részbe, melynek külön bejárata van, így könnyedén külön is kezelhető.
Kifejezetten ajánlom azok számára, akik a főút közeli, könnyen megközelíthető, de mégis nyugodt környezetben szeretnének élni és egy stabil, szerkezetileg jó adottságokkal rendelkező családi házat szándékoznak a maguk ízlése szerint kialakítani. Az épületben, és a telekben is rengeteg lehetőség rejlik!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján!

mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018