hirdetés
Noszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi házNoszvaj eladó családi ház
Noszvaj eladó családi ház
25 000 000 Ft166,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Noszvaj eladó családi ház
Noszvaj eladó családi ház
25 M Ft
166,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+06 20 551 1347
ReferensUdvarácz Mira
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Noszvaj eladó családi ház

150 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
1315 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Egertől 11 km-re, szép természeti környezetben, Noszvajon található az ingatlan. A lakóház az Ófaluban helyezkedik el, csendes utcában, az újonnan megnyitott, kávézó és kulturális központ, azaz a Csendülő közelségében, a Bogácsi termálfürdőtől pedig 3 km-re fekszik. A telken 2 lakóház is található, egy tágas, kényelmes lakóház és egy csodálatos régi műemléképület. A lakóház 1960-as évek közepén épült a településre jellemző tufa falazatból. Az épületet szigetelték és folyamatosan korszerűsítették. A lakóház jól karbantartott, kellemes, otthonos, meleg színű burkolatokkal rendelkezik. A lakás beosztása, előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, valamint nappali és három szoba. A szobák különnyílóak, naposak és világosak. A ház fűtését cirko-gázkazán, vegyes kazán és pellet megújuló energia fűtés is biztosítja. A lakóházhoz tartozik még garázs és tároló helyiségek is. Az épület saroktelken fekszik, szép gyümölcsfás telken, veteményessel, a kert végében patak csörgedezik. Az ingatlan igazi érdekessége a környék építészeti hagyományait követő szép műemlék parasztház, ami az 1910-es években épült terméskő falazattal. A két ingatlant hangulatos szőlőlugas köti össze. A műemléképület, még az eredeti formájában található, statikailag hibátlan állapotban, a szokásos hármas tagolódású elrendezéssel. Kiváló lehetőség vendégház működtetésére vagy kis kézművel műhely létesítésére. A telek 1315 nm-es a lakóház 90 nm, a műemléképület pedig 60 nm.
A lakóház szigetelt, ezért alacsony fenntartási költséggel rendelkezik. Bolt, buszmegálló pár perces sétával elérhető. A településen egészségügyi központ , iskola, óvoda megtalálható.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018