hirdetés
Makó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobásMakó családi ház eladó, 5 szobás
Makó családi ház eladó, 5 szobás
12 990 000 Ft86,6 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Makó családi ház eladó, 5 szobás
Makó családi ház eladó, 5 szobás
13 M Ft
86,6 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 30 691 9293
ReferensFerenczi Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Makó családi ház eladó, 5 szobás

150 m2alapterület
5 szoba
felújítandó
730 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ha valaki becsüli és értékeli a polgári építészetet az tudja, hogy ezek a házak masszív téglafalazattal, jó minőségű anyagokkal, kiváló tetőgerendákkal épültek. Ez a ház a maga műfajában is kiemelkedő, hiszen helyiségeinek elosztása jó lehetőséget ad ,akár egy modern otthon kialakítására is. A legjobb belvárosi iskolák, óvodák néhány percre találhatóak ebben a nyugodt övezetében a városnak.Több oldalról is megközelíthető az ingatlan, melynek egyedi bájt ad a hatalmas diófa. A házhoz kapcsolódik közvetlenül egy vegyes falazatú melléképület, az egykori cselédlakás, mely 80nm-es. A ház alatt egy 30nm-es,megközelítőleg 172cm mély, teljesen száraz pince helyezkedik el, ahol a kazánok is helyet kaptak. A pince mélyítésével remek boros pince is kialakítható belőle.
A ház hatalmas eredeti ablakain áttörő napfény különleges bájt kölcsönöz a ház egyes helyiségeinek. A ház jelenleg gáz- és vegyeskazánról is fűthető. Természetesen felújítást, korszerűsítést igényel a ház.
Tudta, hogy nálunk jobb hitelajánlatot kaphat ,mint a bankfiókokban? És azt tudta, hogy teljesen ingyenesen bonyolítjuk le hitelét? Akkor ne járja a bankokat, hanem nézze meg nálunk az összes bank ajánlatát!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018