Kaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteresKaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteres
Kaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteres
16 900 000 Ft187,8 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Kaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteres
Kaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteres
16,9 M Ft
187,8 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 30 579 3627
IngatlanreferensIllés Ildikó
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Kaposvári családi ház eladó a Kölcsey utcában, 90 négyzetméteres

90 m2alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
942 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kaposváron a cseri városrészben kínálom megvételre ezt az 1913-ban épült, és azóta több ütemben korszerűsített ingatlant.

A 90 m2-es, tégla falazatú, karbantartott, jó állapotú családi ház 942 m2-es egyenes telekre épült.

A ház elosztása jelenleg egy előszobából, fürdőszobából, konyha - étkezőből, egy nagy kamrából, nappaliból és két szobából áll.

2006-ban felújították a tetőszerkezetet, mely során staier fenyőből készült léceket és új cserép héjazatot kapott. Az épületben részlegesen elkészült a vízszigetelés is.

Ablakait és ajtóit új fa nyílászárókra cserélték. 2012-ben friss festést kapott. 2013-ban korszerűsítették a fűtésrendszert. Az otthon melegéről igény szerint egy cirkó gázkazán, illetve egy vegyes tüzelésű kazán is gondoskodhat.

Az udvarban található egy saját kút, melynek 2015-ben tisztítása is megtörtént, egy garázs, tároló és egy fedett terasz, mely kiváló színtere lehet családi és baráti összejöveteleknek a melegebb napokon.

A telek hátsó része külön elkerített, saját méretes konyhakerttel rendelkezik, ahol a család számára elegendő friss zöldség és gyümölcs termeszthető.

Most csodás otthonhoz juthat remek áron! Ne szalassza el ezt jó lehetőséget!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

hirdetés

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018