hirdetés
Gyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi házGyöngyöshalász eladó családi ház
Gyöngyöshalász eladó családi ház
27 990 000 Ft233,3 E Ft/m2
 • 40 fotó
 • Térkép
Gyöngyöshalász eladó családi ház
Gyöngyöshalász eladó családi ház
28 M Ft
233,3 E Ft/m2
 • 40 fotó
 • Térkép
+06 70 424 5463
ReferensNádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Gyöngyöshalász eladó családi ház

120 m2alapterület
3 és fél szoba
Újszerű állapotú
1380 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: NKEN/63522
Gyöngyöshalász Gyöngyöshöz közeli, újépítésű utcájában eladó egy 2000-ben épült, pár évig lakott földszintes ingatlan újszerű állapotban. A ház mediterrán stílusban épült, minőségi anyagok felhasználásával. A házba belépve egy kis előszoba fogad, amelyből nyílik az 55 négyzetméteres amerikai konyhás nappali, amelynek egy része felett kb. 20 négyzetméteres galéria-dolgozószoba van kialakítva. A nappaliból nyílnak a szobák, a fürdőszoba, a WC és a mosókonyha. A két nagyobb szobában is kialakítottak egy-egy galériát. A szobák laminált lappall, a nappali padlólapokkal borítottak. A tető cserépből készült, a csatorna és a kapu rozsdamentes, kór anyagból készült, a fűtés gázcirkóról működő radiátoros központi fűtés, a fürdőszobában padlófűtés, de kandalló kialakítására is lehetőség van. A fürdőszobában zuhanyzó és sarokkád és bidé is beépítésre került . Külön gardróbbal kombinált mosókonyha is rendelkezésre áll. A nyílászárók hőszigeteltek, redőnyözöttek és szúnyoghálóval ellátottak, a bejárati és a teraszkijárati ajtó mellett olasz vasalt ajtóvédővel is el van látva. Minden párkány és a fürdőszoba beépített szekrényének pultja is márványból készült.
A tágas nappaliból egy hatalmas teraszra jutunk, amelyről közvetlen kapcsolat van a füvesített, bokrokkal és fákkal tarkított udvarral és kerttel. A terasz mellett kialakításra került nyársaló és grillező. A kertben gyermekjátszótér is kialakításra került, de fatárolásra alkalmas hely is adott.
A ház mellett két autó tárolására alkalmas garázs található, illetve a térkővel kirakott első udvarra is be tud állni autó. Még egy fedett tárolót kialakítottak a garázs mellett, amely járólapokkal lapolt.
A ház a legmodernebb stílusban épült, földszintes kialakítású, galériákkal bővített, kellemes és meghitt otthona lehet családjának.
Komoly vételi szándék esetén a tulajdonos árengedményt biztosít.
Jöjjön nézze meg és beszéljünk róla!
mutass többetmutass kevesebbet

 • CSOK igényelhető
 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • Épület emelet: földszint
 • Épület szint: 1. emelet
 • terasz
 • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018