Eladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház CsákvárEladó 3+1 szobás családi ház Csákvár
Eladó 3+1 szobás családi ház Csákvár
29 900 000 Ft360,2 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás családi ház Csákvár
Eladó 3+1 szobás családi ház Csákvár
29,9 M Ft
360,2 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+06 30 653 7195
MagánszemélyViczián Ágnes
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 3+1 szobás családi ház Csákvár

83 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
4036 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gyönyörű panorámával rendelkező, a Vértes lábánál elhelyezkedő családi ház (83 m2) és a hozzá tartozó présház tulajdonostól eladó (26 m2).
A telek teljesen gondozott, füvesített és gyümölcsfákkal tarkított. Egy része termőföldnek van kialakítva, így annak is lehet használni a telek egy részét. A telek egybefüggő és ezzel a két ingatlannal rendelkezik. A telken még egy kisebb tyúkól, kis beállóval is található.
A ház alsó részén, előszoba, amerikai konyha, nagy spejz résszel, nappali (étkezővel), WC és fürdőkádas fürdőszoba található. A felső emeleten két és fél szoba és egy kisebb közlekedő helyezkedik el. A ház jobb oldalán egy külön bejáratú barkács műhely, a fedett terasz alatt pedig egy fáskamra található. A ház cserépkályhás, fa tüzelésű és két emésztőgödör oldja meg a szennyvíz elvezetést. Az ingatlanban gáz nincsen, PB gázpalackos főzési megoldás lehetséges. Víz és villany bevezetve és működtetve, egy plusz szivattyú került beszerelésre a víz még jobb minőségének érdekében.
A lenti présház 28 m2 alapterületű, ahol egy munkatér, egy kertigéptároló, egy kisebb méregraktár, pince és wc található. A padlás beépíthető!
Aki egyszer megnézi rögtön beleszeret ebbe a csodálatos tájba és ebbe a gyönyörű telekbe. Remek kikapcsolódáshoz és családoknak is egyaránt.
mutass többetmutass kevesebbet

  • félkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2
  • terasz

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018