Budapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobásBudapest családi ház eladó, 2+2 szobás
Budapest családi ház eladó, 2+2 szobás
120 000 000 Ft352,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest családi ház eladó, 2+2 szobás
Budapest családi ház eladó, 2+2 szobás
120 M Ft
352,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+06 70 567 1309
ReferensRépási Andrea XI. Andor utca
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapest családi ház eladó, 2+2 szobás

340 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
1115 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: RA11/53990
XXII. kerületben Budatétény felső, csendes, könnyen megközelíthető részén kínáljuk eladásra az alábbi családi házat.

A 340 m2-es ház 1993-ban épült igényes burkolatokkal, ideális elrendezéssel.

Az utcáról a kertbe tolókapun jutunk be, ahol rögtön egy 3 autó részére alkalmas garázst látunk, mely mellett díszkő burkolaton a kerti medence mellett érünk el a házhoz, ami teljesen elszigetelt, fákkal takart csendes helyen található.
A házat teljesen körbesüti a nap.

A ház fel lett újítva, külső szigetelést kapott, a belseje is át lett alakítva, az udvaron kemence is épült.

Belépve a földszintre jutunk, ahonnan a belső, kertkapcsolatos, feszített tükrös, fűthető medence, szaunával, valamint fürdőszoba, és egy több célra is használható nagy ablakos, alápincézett szoba található, ami lehet vendégszoba, dolgozószoba, háló, igény szerint.

A nappaliban igényes kialakítású kandalló is rendelkezésre áll, mely természetesen működőképes, használható. Téli komfortérzetünket a padlófűtés biztosítja.

A nyitott lépcsőházon az első emeltre érve fürdő, nappali (tágas gardróbokkal), amerikai konyhás nappalival és étkezővel áll a rendelkezésre. A fürdőben kád vagy jacuzzi beépítése lehetséges, jelenleg csak a helye van kialakítva.

Az innen nyíló teraszról külön lépcsőn át juthatunk a kerti medencéhez, illetve a kertbe.

A tetőtérben kisebb hálókat találunk, ide elegáns csigalépcsőn jutunk fel, itt a tetőtérben levő szobákat találjuk bukóablakokkal, és a városra néző panorámával. A tetőtér igény esetén lezárható, így pl. télen nem szükséges a fűtése.

A kert fákkal van körülvéve, füvesített, a ház teljesen körbejárható.

Azonnal költözhető!

Tömegközlekedéssel a 101 és 150-es buszokkal a Campona, vagy a 4-es metró néhány percen belül elérhető, távol a forgalmas utak (6, 7, M0, M6, M7) zajától, de azokat mégis könnyen, pár perc alatt elérhetjük.
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018