380 E Ft/hó
4,5 E Ft/hó/m2
380 E Ft/hó
4,5 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Kiadó lakás Országúton, 3 szobás

85  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant


Képzeld el, hogy egy olyan otthonban ébredsz, ahol minden napod nyugalommal és kényelemmel indul. A Zöldudvar Lakóparkban, Budapest szívében, a Mammut bevásárlóközpont, a Millenáris Park és a Városmajor között elhelyezkedő csodás lakás most a Tiéd lehet!

Ideális elhelyezkedés
Ez a 85 négyzetméteres, 4. emeleti, három szobás lakás minden városi álmodat valóra váltja. A kiváló tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően bárhová gyorsan és egyszerűen eljuthatsz.

Modern kényelem
A lakás szép állapotú, modern és elegáns terekkel rendelkezik, ahol minden részlet a kényelmet szolgálja. A körbenapozott helyiségek természetes fényt árasztanak, a légkondicionálás pedig a legforróbb napokon is biztosítja a kellemes hőmérsékletet.

Rugalmas lehetőségek
Akár otthonodként, akár irodaként szeretnéd használni, ez a lakás minden igényt kielégít. A teremgarázs opcióval megszűnik a parkolás okozta stressz, így autód mindig biztonságban lesz.

Egy különleges ajánlat
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy olyan helyen élhess vagy dolgozhass, amely egyszerre kínál nyugalmat, kényelmet és kiváló elhelyezkedést. Éld át a Zöldudvar Lakópark különleges hangulatát, és válj ennek a csodás közösségnek a részévé!

Lépj kapcsolatba velünk még ma, és költözz be álmaid otthonába!

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület szint: 5. emelet
hirdetés
© 2018