780 E Ft/hó
6,8 E Ft/hó/m2
780 E Ft/hó
6,8 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Budapest 4 szobás lakás kiadó, Rózsadombon

114  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant



Frissen felújított, 114 m²-es álomotthon keresi bérlőit!
Képzeld el, ahogy egy hosszú nap után hazatérsz ebbe a csendes zöldövezeti lakásba, ahol egy tágas, 2 lakásos társasházban található lakás vár.
Az ingatlan frissen felújított, így az elsők között élvezheted a modern kényelmet és a stílusos megoldásokat.

Belső tér és felszereltség
A lakás szíve az amerikai konyhás nagy nappali, ahonnan egy mesés panoráma tárul az ott élők elé. Itt minden egyes pillanat egy élmény, legyen szó közös családi vacsoráról vagy baráti összejövetelről. A nappaliból egy nagy teraszra léphetünk ki, ahol a csodás kilátás és a friss levegő vár minden nap.

Három külön bejáratú hálószoba biztosítja a nyugodt pihenést mindenkinek. A lakásban található gyönyörű fürdőszoba wc-vel és egy külön wc is, hogy soha ne legyen sorban állás. Az egész lakásban padlófűtés és radiátorok gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről, melyet minden szobában külön termosztáttal szabályozható. Az elektromos redőnyök és a számos beépített szekrény tovább növelik a kényelmet.

Külső tér és elhelyezkedés
A házat egy gyönyörű kert veszi körül, amely egy kis gyermekjátszóteret is magában rejt – tökéletes hely a kicsik számára. A lakáshoz tartozik két gépkocsibeálló, melyek könnyen megközelíthetők, és a bérleti díj részét képezik.

A környék is kiváló: több buszmegálló van a közelben (149, 91, 291), így a közlekedés is rendkívül egyszerű. A Széll Kálmán tér mindössze 10 perc, a Nyugati pályaudvar pedig 15 perc alatt elérhető.

Ideális otthon hosszú távra
Ez a lakás nem csupán egy hely, ahol élni lehet, hanem egy otthon, ahol igazán jól érezheti magát aki itt él.
Hosszú távra bérbe adó, azonnal költözhető.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és legyen az elsők között, akik megtekinthetik ezt az álomlakást!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018