11 900 000 Ft
22,1 E Ft/m2
11,9 M Ft
22,1 E Ft/m2

Eladó telek
Telek eladó Monorierdő, a Bodza utcában, 539 négyzetméteres

539 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Eladó remek adottságokkal rendelkező telek Monorierdőn! Ikerház építésére is alkalmas.

Monorierdő egy gyönyörű, festői környezetben elhelyezkedő település, mely a természet szerelmeseinek paradicsoma. A csend és a nyugalom oázisa, ahol mindenki megtalálhatja a saját kis békés zugát. A település közelsége Budapesthez azok számára is ideális, akik a főváros dinamikáját keresik, de egy nyugodt, családias környezetben szeretnének élni. Monorierdő tökéletes választás, ha a természet közelségére vágyik, de nem akar lemondani a városi élet kényelméről és szolgáltatásairól.



A telek csendes, rendezett utcában helyezkedik el, körbekerített, sík, és gondosan karbantartott. Minden közmű rendelkezésre áll, a csatorna a jelenlegi kisházba már bevezetésre került, így a terület tökéletes alap létrehozni egy álomszép családi házat. Ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező telek nem csak hogy ideális választás lehet azok számára, akik nyugodt, természetközeli környezetben szeretnének élni, de Budapest is kényelmesen elérhető távolságra van, így a város nyújtotta lehetőségek is könnyen kihasználhatók.


Eladó egy összközművesített, belterületi telek Monorierdő kedvelt részén. A telek mérete lehetővé teszi egy 161 m2 alapterületű, maximum 5,5 méter magas családi ház építését, köszönhetően a Lke, azaz kertvárosias lakóterület besorolásnak, ami szerint a terület 30%-a beépíthető.
Ez a per-, teher- és igénymenetes ingatlan azonnal birtokbavehető, így nem kell várnia arra, hogy elkezdje álmai otthonának megteremtését.

Keressen bizalommal most!

hirdetés
© 2018