28 000 000 Ft
700 E Ft/m2
28 M Ft
700 E Ft/m2

Eladó lakás
Szegedi eladó lakás, 1 szobás, 40 négyzetméteres

40  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiváló Lokációval Rendelkező, Felújított Garzon Lakás a Szegedi Árkád Közelében!

Szegeden, az Árkád mellett eladásra kínálok egy kiválóan elhelyezkedő, második emeleti garzon lakást. Bár a lakás 40 négyzetméteres, tágas kialakítású, nem érezni benne a szűkösséget. A tulajdonos teljes körű felújítást végzett, beleértve az új fürdőszobát, a friss burkolatokat és a modern konyhabútort. Emellett a fűtés teljesen korszerűsítésre került.

A lakás magas belmagassága lehetővé tette egy galéria kialakítását, mely ideális lehet tárolásra vagy akár plusz hálófülkének.
A melegről gázcirkó kazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal. Az eredeti ablakok jól szigetelnek, így a lakás rezsije alacsony.
Ezen felül, a lakás egy másik jelentős előnye az, hogy biztosított az udvari parkolási lehetőség, így ingyen tudnak parkolni a belváros közelében.
Ez az ingatlan ideális választás lehet egyetemisták számára vagy bárki számára, aki értékeli a kényelmet és a kiváló elhelyezkedést.

Ha felkeltette az érdeklődését ez az ingatlan, ne habozzon! Várjuk hívását, hogy egyeztethessünk egy személyes megtekintési időpontot!

hirdetés
© 2018