39 900 000 Ft
525 E Ft/m2
39,9 M Ft
525 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Nyíregyháza, 76 négyzetméteres

76  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kedvező lehetőség a belváros szélén, azonnali költözéssel, teljes berendezéssel!
Szeretettel ajánlom figyelmébe Nyíregyháza belvárosának szélén, mégis a belvároshoz 10 perc sétára található, 2022-ben igényesen felújított lakást! Ez a különleges, 66/77 nm alapterületű, 2 szobás nappalis, belső szintes otthon tökéletes választás mindazok számára, akik azonnali költözésre vágynak.
További részletek az ingatlanról:- Építés éve: 1999, csendes, 9 lakásos téglaépület.- Tájolás: Keleti, így a reggeli napfényben pihenhet.- Erkély: Élvezheti a francia erkély adta friss levegőt.- Praktikus tárolás: Spájz és beépített szekrény a kényelmesebb elrendezésért.- Bútorozott: A lakás teljes berendezéssel eladó, így Önnek csak a költözéssel kell foglalkoznia.- Fűtés: Modern kondenzációs ARISTON kazán biztosítja a meleg otthont.- Klíma: Komfortos hűtő-fűtő inverteres, wifis klíma a nyári forróságban, és télen is kellemes hőmérsékletet biztosít.- Konyha: Igényes beépített konyhabútor, WHIRLPOOL 6. érzék konyhai gépekkel, gránit mosogatóval és rejtett LED világítással.
Környezet:- Zárt belső udvar, ahol gépkocsi beállási lehetőség, szalonnasütő és játszótér is várja Önt és családját.- Az utcai kapu elektromosan működik, a lakás biztonságáról riasztó gondoskodik.- Wifi-s szobai termosztát a modern, kényelmes életért.
Ez a lakás tehermentes, így azonnal költözhet!
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, keressen bátran, hogy személyesen is bemutathassam Önnek ezt a gyönyörű otthont!

hirdetés
© 2018