89 500 000 Ft
1,4 M Ft/m2
89,5 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület cím nincs megadva

65  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk egy 65 nm-es, nappali + 2 szobás téglalakást a XIV. kerület Alsórákos egyik csendes, mégis kiváló elhelyezkedésű mellékutcájában, közel az új Városközponthoz. A második emeleten található lakás egy 2004-ben épült, liftes, 4 emeletes, 16 lakásos, kertes társasházban helyezkedik el, amelyhez teremgarázs is tartozik.

Az ingatlan korábban irodaként működött, megkímélt állapotban van, és a gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A bejáratnál található egy külön WC, valamint egy 2 nm-es tároló. A nappali-étkezőből nyílik egy 7 nm-es utcafronti erkély, míg jobbra és balra külön bejáratú szobák találhatóak, amelyek kiválóan alkalmasak szülők és gyerekek elkülönítésére vagy dolgozószoba kialakítására.

A 25 nm-es nappali amerikai konyhás, NY-i fekvésű, és az erkélyre néz. A lakás végében egy tágas, kádas fürdőszoba található. A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja, padlófűtés a nappaliban, egyedi szabályozható radiátorok a szobákban és a fürdőben. Az ablakok redőnnyel felszereltek, nyáron a klímaberendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

A közös költség 19.000 Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot, takarítást, szemétdíjat, közös villanyfogyasztást, közös képviselet díját, kertgondozást és biztosítást. A lakás tehermentes, azonnal költözhető.

Opcionálisan vásárolható gépkocsi beállóhely is a mélygarázsban 7 M Ft-ért.

A tömegközlekedési lehetőségek kiválóak: a 3-as, 62-es, 62A villamosok, valamint több buszjárat megállója 5 percen belül elérhető. A mindennapi bevásárláshoz a Bosnyák téri piac és a közelben nyíló bevásárlóközpont kínál remek lehetőséget.
M285936
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018