42 990 000 Ft
580,9 E Ft/m2
43 M Ft
580,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

74  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Gazdagréten parkra néző, 74 nm-es, mediterrán stílusú, 2+2 szobás, klimatizált lakás eladó.

A lakás felújítása a 2012-es évben megtörtént. Ahárom fázisú villamos vezetékek is kicserélésre kerültek. 2016-ban klíma berendezés került felszerelésre a nappaliban, amely az egész lakást temperálja a forró nyári napokon.

2018-ban a régi beltéri ajtókat újakra cseréltük.

Az eredeti nappalit két részre osztottuk, és a kisebbik részben egy háló került kialakításra, gipszkarton fal beépítésével. A családi együttlétet a lakás középső részén kialakított amerikai konyhás nappali támogatja. Ezzel a kialakítással tágas életteret sikerült kialakítani.

A lakás mindkét oldalról parkra néz. Parkolni a ház előtti részen, az utcán lehet.

A fürdőszobában jakuzzis sarokkád segít ellazulni a fárasztó munka után.

Az épület részt vett a panelprogramban és a fűtéskorszerűsítésben, A régi ablakokat hőszigetelt üvegezésű műaanyag ablakokra ill. ajtókra cseréltük. A nappaliban és az egyik szobában francia erkély van, a konyhában és a többi szobában ablakokon keresztül árad be a fény. A lakásban alkalmazott meleg színek a borús téli napokon is vidámságot hoznak a hétköznapokba.

A környék infrastruktúrája kiváló, kis üzletektől a Spar, az Aldi és Peny supermarketekig minden megtalálható. Az Eleven center bevásárló központban további számos üzlet található. A házak aljában lévő kis üzletekben számos szolgáltatás elérhető, a fodrászattól a műkörmösig, kozetikustól a fitsesz edzésig mindenre van megoldás.
A közlekedés kiváló a 4-es metró 7 percnyi busz úttal előrhető. Iskola és óvoda a szomszédos utcában, az orvosi rendelő, a Gazdagréti téren, agyógyszertár éspostahivatal a lakótelep aljában és a tetején is van.

Érdeklődés esetén, kérem hívja a telefonszámot.

Sarok Zsuzsa

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 11. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018