52 675 000 Ft
1 M Ft/m2
52,7 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Corvinnegyed, 2 szobás

51  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok a Corvin sétány közelében egy 51 négyzetméteres, két szobás 1. emeleti, Airbnb-re alkalmas társasházi lakást.


A lakásba beérve az előszoba fogad, melyben beépített szekrények segítségével növelhetjük a pakolási lehetőségeket. A két külön bejáratú szoba közül a nagyobb 19,6 négyzetméter, a kisebb 13 négyzetméter. A zuhanykabinos fürdőszoba mellett helyezkedik el, a folyosóról megközelíthető teljesen külön nyíló a WC helyiség.

A lakás különlegessége, hogy habár nem erkélyes, tartozik hozzá egy kizárólagos használatú, fedett és zárható folyosó, mely teraszként is funkcionálhat. Ez extra teret nyújt, hiszen további tárolók és kerti bútor szett is kihelyezhető.

Az ingatlan műszaki és esztétikai tekintetben egyaránt felújításon esett át, mely az alábbiakat foglalja magába:
- új műanyag ablakok beépítése;
- falak, zománc és az ajtók festése.

Mindazonáltal a lakás azonnal költözhető és lakható, de alacsony költségvetéssel akár fel is újítható azok számára, akik modernizálni szeretnék.

Az ingatlan az új építésű lakó-és irodaházak közelében egy kívül-belül kiváló állapotú társasházban található. A lépcsőház tiszta és gondozott, melyben két személy- és egy teherlift biztosítja a teljes körű kényelmet.

A társasház környékén élelmiszerboltok (például: Lidl, Spar, CBA), orvosi rendelők, klinikák, gyógyszertárak sokasága helyezkedik el. Illetve számos oktatási intézmény elégíti ki - korosztálytól függetlenül - a tanulni vágyakozók igényeit, így például a:
- Józsefvárosi Babóca Bölcsőde, Mini Manó Bölcsőde, Napvirág tagóvoda
- Losonci Téri Általános Iskola, Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
- Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Óbudai Egyetem, Közszolgálati Egyetem, és a Semmelweis Egyetem több oktatási egysége.

Mindemellett a lakás közvetlen vonzáskörében megannyi lehetőség közül választhatnak a kikapcsolódni vágyok, hiszen parkok, éttermek, kávézók és szórakozóhelyek sokasága biztosítja a teljes körű kényelmet.

A tömegközlekedés szempontjából is kiváló elhelyezkedésű az ingatlan, hiszen a rendelkezésre álló eszközök széles választékába tartozik például az M3-es metró Corvin- és Semmelweis Klinikák megállója, a 4-es és 6-os villamosok, valamint a 72-es, 83-as és 9-es autóbuszok. Mindebből adódóan a város bármely pontja könnyűszerrel megközelíthető.

Elhelyezkedésének köszönhetően egyaránt tökéletes választás lehet:
- egyrészt egyedülállóknak, pároknak, diákoknak, családoknak, illetve mindazok számára, akik a belváros forgatagának közelébe vágyódnak, mégis egy nyugodt környezetből élveznék a mindennapok szépségét,
- másrészt a befektetők számára egyaránt, hiszen magas hozammal azonnal kiadható akár rövid, akár hosszútávra.
A környék folyamatosan szépül a Corvin-negyed fejlesztésének köszönhetően, így az ingatlan értéke a későbbiek folyamán is egyre tovább növekedik.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

M286250

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018